Administrer de responsive bannerannonsene dine

Merk: Fra og med sommeren 2018 kommer responsive bannerannonser til å være den nye standardtypen av annonser for Displaynettverket i den nye utgaven av Google Ads. I disse annonsene får du all funksjonalitet som kommer med responsive annonser. Du kan i tillegg ha med flere elementer av hver type, og du får bedre kontroll over annonsene dine. Hvis du for tiden kjører responsive annonser, blir du bedt om å lagre dem som responsive bannerannonser.

Responsive bannerannonser er en elementbasert annonsetype, noe som betyr at du kan opprette dem ved å laste opp elementene dine (bilder, overskriftstekst, logoer, videoer og beskrivelser). Google genererer deretter annonser der disse elementene settes sammen for å skape en best mulig brukeropplevelse på visningstidspunktet.

I denne artikkelen forklarer vi gode fremgangsmåter for å administrere responsive bannerannonser.

Administrering av elementene dine

Bilder

Bildet ditt er det viktigste elementet i annonsen din. Det hjelper folk med å forstå bedriften din, produktet ditt og merkevaren din. Sørg for at du bare bruker bilder av høy kvalitet der bedriften, produktet eller merkevaren er hovedfokuset. Du kan laste opp opptil 15 markedsføringsbilder som skal brukes i de responsive bannerannonsene dine. Unngå bruk av følgende:

• Uskarpe bilder
  • Skjeve/forvrengte bilder
  • Bilder som inkluderer et speilbilde
  • Utvaskede farger, inverterte farger, overdreven bruk av filtre
  • Bilder med kantlinjer
  • Kollasjbilder
  • Bilder med digitalt sammensatte bakgrunner
  • Tekst som legges over bildene dine, som kan være vanskelig å lese i mindre størrelser

Videoer

Legg til videoer i de responsive bannerannonsene for å oppnå best mulig resultat i Displaynettverket. Videoene dine blir vist i stedet for bilder når Google Ads avgjør at du kan oppnå bedre resultater med videoer. Vær oppmerksom på følgende når du bruker videoer i responsive bannerannonser:

• Legg til opptil fem videoelementer for hver responsive bannerannonse.
  • Videoer kan vises på en rekke annonseplasser på mobilnettsteder og nettsteder for datamaskiner, men de er spesielt effektive for kampanjer som er målrettet mot mobilapper.
  • Videoer kan spilles av automatisk, eller brukeren må klikke for å spille av dem, avhengig av innstillingene til publisisten og brukerens kontekst.
  • Videoer kan ha lyd aktivert automatisk hvis innstillingene til publisisten tillater det.
  • Se rapporten for innholdselementer i Google Ads for å se resultatene til videoene dine.

Logoer

Bruk av logo er valgfritt, og du kan laste opp opptil fem forskjellige logoer. Hvis du velger å ikke bruke noen logo, legger Google inn et nøytralt ikon, for eksempel en jordklode, eller den første bokstaven i navnet på merkevaren din. Vær oppmerksom på følgende når du bruker en logo:

• Du kan laste opp en logo med et høyde/bredde-forhold på 1:1 eller 4:1 (vi anbefaler at du laster opp logoen din med begge).
  • Påse at logoen din er midtstilt og korrekt beskåret.
  • Ikke legg til små tekstbrokker eller ekstra stildetaljer i logoen.
  • Hvite bakgrunner godtas, men vi anbefaler bruk av en gjennomsiktig bakgrunn.
  • Hvite områder eller utfylling må ikke overskride 1/16 av størrelsen på logoen. Hvis logoen din for eksempel er 400 x 400 piksler, kan ikke utfyllingen være bredere enn 25 piksler.

Beskrivelser

Du kan opprette opptil fem beskrivelser for merkevaren din eller produktet ditt, og hver av dem kan bestå av opptil 90 tegn. Beskrivelsen følger vanligvis med en overskrift (beskrives nedenfor), og bør skrives for å utfylle overskriften. Bruk beskrivelsen for å oppgi tilleggsinformasjon som gir uttrykk for attraktivitetsfaktoren din.

Overskrifter

Du kan laste opp opptil fem forskjellige overskrifter for de responsive bannerannonsene dine, og hver av dem kan bestå av opptil 25 tegn. For å oppnå best mulig resultater bør du bruke et unikt budskap i hver av overskriftene dine. Vær informativ, og gi klart uttrykk for attraktivitetsfaktoren din.

Ta hensyn til følgende:

• Tegnsetting på slutten av overskriften er ikke nødvendig.
  • Ikke dupliser teksten fra beskrivelsen.
  • Ikke bruk bedriftsnavnet ditt i overskriften.

Lang overskrift

I den lange overskriften kan du legge inn en beskrivelse på opptil 90 tegn av verdien av merkevaren din eller produktet ditt. Prøv å komme på noe som er interessant og nyttig for brukerne. Avhengig av hvor annonsen din vises, kan den lange overskriften vises uten den ekstra beskrivelsesteksten. Sørg for at den lange overskriften kan vises alene og uttrykke noe unikt.

Legg til en feed for dynamisk remarketing

Hvis du knytter kampanjen din til en feed, skaper du vanligvis en bedre brukeropplevelse. Kvaliteten på produktinformasjonen du oppgir, kan gjøre det lettere å avgjøre hvem som kan være mest interessert i å se annonsene dine, og oppretting av en omfattende feed av høy kvalitet resulterer i mer relevante annonser. Finn ut mer om hvordan du oppretter annonser for dynamisk remarketing.