Responsiivisten Display-mainosten ylläpito

Responsiiviset Display-mainokset korvaavat jatkossa responsiiviset mainokset Display-verkoston oletusmainostyyppinä. Nämä mainokset sisältävät kaikki responsiivisten mainosten ominaisuudet. Lisäksi niihin voi ladata useita samantyyppisiä elementtejä, ja ne tarjoavat mainostajille lisää mahdollisuuksia vaikuttaa mainoksiinsa. Jos käytössäsi on responsiivisia mainoksia, saat kehotuksen tallentaa ne responsiivisina Display-mainoksina.

Responsiivinen Display-mainos on elementtipohjainen mainostyyppi. Tämä tarkoittaa, että sinun tehtäväsi on ladata erilaista sisältöä (kuvia, otsikoita, logoja ja kuvauksia) ja Google puolestaan luo mainoksia yhdistelemällä näitä elementtejä siten, että tuloksena on kullakin näyttökerralla paras mahdollinen käyttökokemus.

Tässä artikkelissa kerrotaan responsiivisten Display-mainosten ylläpitoa koskevista parhaista käytännöistä.

Sisällön ylläpito

About responsive display ads

Kuvat

Kuva on mainoksesi tärkein osa. Se auttaa käyttäjiä ymmärtämään yritystäsi, tuotettasi ja brändiäsi. Käytä vain laadukkaita kuvia, joissa huomio kohdistuu yritykseesi, tuotteeseesi tai brändiisi. Voit ladata responsiivisia Display-mainoksia varten enintään 15 markkinointikuvaa. Vältä seuraavia:

• epätarkat kuvat
  • vääristyneet kuvat
  • kuvat, joihin sisältyy peilikuva
  • haaleat värit, käänteiset värit, liiallinen suodatinten käyttö
  • kuvat, joissa on reunukset
  • kollaasikuvat
  • kuvat, joissa on digitaalisesti yhdistetty tausta
  • kuvat, joiden päälle on lisätty tekstiä (tekstiä voi olla vaikea lukea, jos kuva näkyy pienenä).

Logot

Logot ovat valinnaisia, ja voit ladata enintään viisi erilaista logoa. Jos et lataa logoa, Google käyttää neutraalia kuvaketta (esimerkiksi maapalloa) tai brändisi nimen ensimmäistä kirjainta. Ota logoa ladatessasi huomioon seuraavat asiat:

• Logon kuvasuhde voi olla 1:1 tai 4:1 (suosittelemme, että lataat molemmat).
  • Varmista, että logo on keskitetty ja rajattu huolellisesti.
  • Älä lisää logoon pientä tekstiä tai ylimääräisiä tehosteita.
  • Valkoinen tausta on sallittu, mutta suosittelemme läpinäkyvää taustaa.
  • Jos logossa on valkoinen täytealue, se voi olla enintään 1/16:aa logon koosta. Jos logo on kooltaan esimerkiksi 400 x 400 pikseliä, täytteen enimmäisleveys on 25 pikseliä.

Kuvaukset

Voit kirjoittaa brändistäsi tai tuotteestasi enintään viisi kuvausta, joissa kussakin on enintään 90 merkkiä. Kuvausta käytetään yleensä otsikon kanssa (kuvattu alla), joten kuvauksen tulee täydentää otsikkoa. Kuvauksen avulla voit antaa lisätietoja ja korostaa arvolupaustasi.

Otsikot

Voit ladata responsiivisia Display-mainoksia varten enintään viisi erilaista otsikkoa, joissa kussakin on enintään 30 merkkiä. Saat parhaat tulokset kirjoittamalla erilaisia otsikoita. Ole informatiivinen ja tuo arvolupauksesi selvästi esiin.

Muista seuraavat asiat:

• Otsikon loppuun ei tarvita välimerkkiä.
  • Vältä kuvauksen tekstin toistamista.
  • Älä laita otsikkoon yrityksesi nimeä.

Pitkä otsikko

Pitkässä otsikossa voit kuvata brändisi tai tuotteesi arvolupausta 90 merkin verran. Yritä keksiä jotakin, joka on käyttäjien kannalta sekä kiinnostavaa että hyödyllistä. Mainoksesi näyttöpaikasta riippuen pitkä otsikko saatetaan näyttää ilman kuvaustekstiä. Varmista siis, että pitkä otsikko toimii myös yksinään ja että sen sisältö on erottuva.

Dynaamisen uudelleenmarkkinointisyötteen lisääminen

Kampanjan linkittäminen syötteeseen parantaa yleensä käyttökokemusta. Antamasi tuotetiedot voivat auttaa määrittämään, keitä mainoksesi kiinnostavat eniten. Lisäksi kattavan ja laadukkaan syötteen avulla voidaan luoda osuvampia mainoksia. Lue lisää mainosten luomisesta dynaamista uudelleenmarkkinointia varten

Tietoja tulostunnisteista

Kampanjoitasi varten lataamasi eri mainostiedostot tuottavat vaihtelevia tuloksia, ja kyseinen data tulee näkyviin ajan myötä. Kun sisältö on näkynyt riittävän kauan tilastollisesti merkittävän datan kerryttämiseksi, näet sisältökohderaportissa tulostunnisteen, joka on kunkin sisältökohteen (kuvaus, otsikko tai kuva) tuloksen dataan perustuva taso. Mainosta muokatessasi saatat nähdä sisällön yhteydessä ilmoituksen heikosta toimivuudesta. Google Adsin työkalu ohjaa sinua tällöin tekemään tarvittavia muokkauksia ja auttaa paremman sisällön luomisessa.

Mainoksen vahvuus

Mainoksen vahvuus on arvio mainossisällön osuvuudesta, määrästä ja monipuolisuudesta. Kun mainoksessa on relevanttia ja erottuvaa sisältöä, potentiaaliset asiakkaat näkevät todennäköisemmin sopivan mainoksen ja tulokset paranevat.

Kyseessä on responsiivisia Display-mainoksia koskeva kokonaisarvio ja edistymisestä kertova mittari. Arvio perustuu sisältökohteiden määrään ja monipuolisuuteen. Lisäämällä useampia yksilöllisiä elementtejä voit parantaa tätä arviota ja sitä mahdollisuutta, että asiakkaasi näkevät parhaan mahdollisen mainoksen. Uudessa Google Adsissa arvio näkyy mainosraportissa omassa sarakkeessaan. Lue lisää mainoksen vahvuudesta

Mainoksen vahvuuteen liittyy vielä kaksi ominaisuutta:

1. Seuraava vaihe: Tämä on yksittäinen suositus, jonka vaikutus on suuri, tai seuraava vaihe, jonka tekemällä voit parantaa mainoksen määrityksiä.
  2. Sisällön edistyminen: Tästä näet arviot kolmeen pääsisältötyyppiin (kuvat, lyhyet otsikot ja kuvaukset) liittyvästä edistymisestä.