Administrer dine responsive displayannoncer

Responsive displayannoncer erstatter responsive annoncer som standardannoncetypen for Displaynetværket. Disse annoncer indeholder alle funktionerne i responsive annoncer, giver mulighed for flere aktiver af hver type og større kontrol over dine annoncer. Hvis du har responsive annoncer kørende, bliver du bedt om at gemme dem som responsive displayannoncer.

Responsive displayannoncer er en aktivbaseret annoncetype, hvilket betyder, at du kan oprette dem ved at uploade dine aktiver (billeder, overskriftstekst, logoer og beskrivelser), hvorefter Google genererer annoncer med en kombination af disse aktiver for at skabe den optimale brugeroplevelse på tidspunktet for eksponeringen.

I denne artikel beskrives de optimale løsninger til administration af responsive displayannoncer.

Administration af dine aktiver

About responsive display ads

Billeder

Dit billede er den vigtigste del af din annonce. Det giver folk et indtryk af din virksomhed, dit produkt og dit brand. Sørg for kun at bruge billeder af høj kvalitet, hvor det er din virksomhed, dit produkt eller dit brand, der er i fokus. Du kan uploade op til 15 markedsføringsbilleder, der skal bruges i de responsive displayannoncer. Undgå at bruge følgende:

• Slørede billeder
  • Skæve eller forvrængede billeder
  • Billeder, der indeholder et spejlbillede
  • Udvaskede farver, omvendte farver, overdrevne filtre
  • Billeder med kanter
  • Collagebilleder
  • Billeder med digitalt sammensatte baggrunde
  • Overlejret tekst oven på billederne, som kan være svær at læse i mindre størrelser.

Logoer

Det er valgfrit, om du vil bruge et logo. Du kan uploade op til 5 forskellige logoer. Hvis du vælger ikke at angive et logo, angiver Google et neutralt ikon, f.eks. en globus, eller det første bogstav i dit brandnavn. Vær opmærksom på følgende, når du angiver et logo:

• Du kan uploade et logo med billedformatet 1:1 eller 4:1 (det anbefales, at du uploader logoet i begge billedformater).
  • Sørg for, at dit logo er centreret og nøjagtigt beskåret.
  • Undgå at føje tekst i lille størrelse eller andet "kreativt" til logoet.
  • Hvid baggrund kan godt bruges, men det anbefales at bruge en gennemsigtig baggrund.
  • Mellemrum eller indre margen bør ikke overstige 1/16 af størrelsen på logoet. Hvis logoet f.eks. er 400 x 400 pixels, bør den indre margen ikke være bredere end 25 pixels.

Beskrivelser

Du kan oprette op til 5 beskrivelser af dit brand eller produkt, og hver beskrivelse må indeholde op til 90 tegn. Beskrivelsen ledsages normalt af en overskrift (beskrevet nedenfor), og den bør skrives, så den supplerer overskrifterne. Brug beskrivelsen til at fremhæve oplysninger om dit værditilbud.

Overskrifter

Du kan uploade op til 5 forskellige overskrifter på 30 tegn hver for dine responsive displayannoncer. Sørg for, at overskrifterne er forskellige og fremhæver noget unikt hver især. Det vil give den største effektivitet. Vær informativ, og skær dit værditilbud ud i pap, så det er helt tydeligt, hvad det går ud på.

Dette kan du overveje:

• Det er ikke nødvendigt med tegnsætning i slutningen af overskriften
  • Undgå at kopiere tekst fra beskrivelsen
  • Brug ikke dit virksomhedsnavn i overskriften

Lang overskrift

I den lange overskrift har du 90 tegn til at beskrive dit brand eller produkts værditilbud. Skriv noget, der er interessant og nyttigt for brugerne. Det kan være, at den lange overskrift bliver vist uden ekstra beskrivende tekst, afhængigt af hvor annoncen bliver vist. Det er derfor vigtigt, at den lange overskrift kan stå alene, og at budskabet er unikt.

Tilføj et feed til dynamisk remarketing

Det giver som regel en bedre brugeroplevelse, hvis du knytter din kampagne til et feed. Kvaliteten af de produktoplysninger, som du angiver, kan være med til at afgøre, hvem der vil være mest interesseret i at se dine annoncer, og hvis du tilføjer et omfattende feed af høj kvalitet, kan det resultere i mere relevante annoncer. Få flere oplysninger om, hvordan du opretter annoncer til dynamisk remarketing

Om effektivitetsetiketter

De forskellige aktiver til annoncemateriale, du uploader til dine kampagner, giver forskellige resultater, og disse data vil løbende blive vist. Når aktiverne er blevet vist længe nok til at have indsamlet statistisk signifikante data, kan du se en effektivitetsetiket, der er den databaserede effektivitet for hvert af dine aktiver (beskrivelser, overskrifter eller billeder), i aktivrapporten. Du ser muligvis notifikationen Lav effektivitet ud for et eller flere af dine aktiver, mens du redigerer din annonce. Her kan Google Ads-værktøjet hjælpe dig med at justere efter behov og oprette et mere effektivt sæt aktiver.

Annoncekvalitet

Annoncekvalitet er et estimat af dit annonceindholds relevans, kvantitet og diversitet. Det er vigtigt, at annoncens indhold er relevant og unikt, da det kan være med til at øge effektiviteten og sikre, at potentielle kunder får vist den rette variant af annoncen.

Dette er en generel bedømmelse af og statusindikator for den responsive displayannonce. Denne bedømmelse er baseret på mængden af aktiver og variationen af dem. Ved at tilføje flere unikke aktiver kan du forbedre denne bedømmelse og dermed øge chancerne for, at potentielle kunder får vist det optimale annoncemateriale. Det er vist som en kolonne i annoncerapporten i den nye Google Ads-version. Få flere oplysninger om annoncekvalitet

Annoncekvalitet omfatter yderligere to ting:

1. Næste trin: En nyttig anbefaling eller et nyttigt næste trin til optimering af annoncekonfigurationen.
  2. Status for aktiver: Statusbedømmelser for hver af de tre primære aktivtyper (billeder, korte overskrifter og beskrivelser).