Sisällön poissulkemisten määrittäminen Videokampanjoille

Sisällön poissulkemisasetusten avulla voit estää Videokampanjoidesi näyttämisen sellaisen sisällön yhteydessä, joka ei välttämättä sovi yhteen brändisi kanssa tai edistä mainostavoitteitasi.

Tämä artikkeli sisältää vaiheittaiset ohjeet sisällön poissulkemisten määrittämiseen Videokampanjoille.

Ennen kuin aloitat

Jos et ole perehtynyt sisällön poissulkemiseen tai et tiedä, mitkä asetukset sopivat sinulle parhaiten, lue ensin lisätietoja sisällön poissulkemisesta Videokampanjoissa.

Ohjeet

Sisällön poissulkemisten määrittäminen uuden Videokampanjan luonnin yhteydessä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta ja valitse Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjallesi vähintään yksi tavoite. Jos et löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitteen opastusta
  5. Valitse kampanjatyypiksi Video. Lisää tarvittavat tiedot kampanjan luomiseksi.
  6. Sisällön poissulkemiset ‑paneelissa:
    • Klikkaa Mainosjakaumatyyppi ja valitse Videokampanjasi mainosjakaumatyyppi.
    • Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois Videokampanjastasi.
  7. Luo mainosryhmä ja Videomainos. (Voit ohittaa nämä vaiheet ja suorittaa ne myöhemmin.)
  8. Klikkaa Tallenna ja jatka.

Sisällön poissulkemisten määrittäminen Videokampanjan muokkaamisen yhteydessä

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemman reunan navigointivalikosta Videokampanjat.
  3. Klikkaa vasemmalta sivuvalikosta Asetukset.
  4. Klikkaa muokattavan Videokampanjan nimeä.
  5. Sisällön poissulkemiset ‑paneelissa:
    • Klikkaa Mainosjakaumatyyppi ja valitse Videokampanjasi mainosjakaumatyyppi.
    • Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois Videokampanjastasi.
  6. Klikkaa Tallenna.

Sisällön poissulkemisten määrittäminen kaikille Videokampanjoille

Sisällön poissulkemisia voidaan hallinnoida tilitasolla vain uudistuneessa Google Adsissa.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  4. Klikkaa sivun yläosasta Tilin asetukset.
  5. Sisällön poissulkemiset ‑paneelissa:
    • Klikkaa Mainosjakaumatyyppi ja valitse mainosjakaumatyyppi, jonka haluat ottaa käyttöön kaikissa tilisi Videokampanjoissa.
      Huom. Vaikka määritä sisällön poissulkemisia tilitasolla, voit sulkea sisältöä pois rajoitetummin yksittäisissä Videokampanjoissa. Yksittäisten Videokampanjoiden sisällön poissulkemiset eivät voi olla vähemmän rajoittavia kuin tilitasolla määrittämäsi sisällön poissulkemiset.
    • Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois kaikista kampanjoistasi, mukaan lukien Videokampanjoista.
  6. Klikkaa Tallenna.