Sisällön poissulkemisten määrittäminen Video-kampanjoille

Sisällön poissulkemisasetusten avulla voit estää Video-kampanjoidesi näyttämisen sellaisen sisällön yhteydessä, joka ei välttämättä sovi yhteen brändisi kanssa tai edistä mainostavoitteitasi.

Tämän artikkelin vaiheittaisia ohjeita noudattamalla voit määrittää, miten sisältöä suljetaan pois tililläsi.

Ennen kuin aloitat

Jos et ole perehtynyt sisällön poissulkemiseen tai et tiedä, mitkä asetukset sopivat sinulle parhaiten, lue ensin lisätietoja sisällön poissulkemisesta Video-kampanjoissa.

Ohjeet

Uusi Google Ads on nyt useimpien käyttäjien ainoa tapa hoitaa tilejä. Jos käytät edelleen aiempaa AdWordsia, valitse alta AiempiLisätietoja

Sisällön poissulkemisen määrittäminen yksittäisissä Video-kampanjoissa

Videokampanjan luominen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta sivuvalikosta Kampanjat.
  3. Klikkaa pluspainiketta  ja valitse sitten Uusi kampanja.
  4. Valitse kampanjallesi yksi tai useampi tavoite. Jos et löydä sopivaa tavoitetta, valitse Luo kampanja ilman tavoitteen opastusta.
Jos tämän vaiheen tiedot eivät vastaa tililläsi näkyviä tietoja, valitse ensin kampanjatyyppi ja sitten tavoite. Lue lisää tavoitteista uudistuneessa Google Adsissa
  1. Valitse kampanjatyypiksi Video. Anna kampanjan luomisessa tarvittavat tiedot.
  2. Toimi Sisällön poissulkemiset ‑paneelissa seuraavasti:
    1. Klikkaa Mainosjakaumatyyppi ja valitse Video-kampanjasi mainosjakaumatyyppi.
    2. Klikkaa Poissuljettu sisältö ja valitse arkaluontoisen sisällön luokat, jotka haluat sulkea pois Video-kampanjasta.
      Huom. Poissuljettu sisältö ‑kohdan arkaluontoiset sisältöluokat poistuvat käytöstä videokampanjoissa lokakuun 2018 alkuun mennessä.
    3. Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois Video-kampanjasta.
  1. Luo mainosryhmä ja videomainos. (Voit ohittaa nämä vaiheet ja suorittaa ne myöhemmin.)
  2. Valitse Tallenna ja jatka.

Videokampanjan muokkaaminen

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  3. Klikkaa sen videokampanjan nimeä, jota haluat käsitellä.
  4. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Asetukset ja avaa paneeli klikkaamalla Sisällön poissulkemiset.
  5. Toimi Sisällön poissulkemiset ‑paneelissa seuraavasti:
    1. Klikkaa Mainosjakaumatyyppi ja valitse Video-kampanjasi mainosjakaumatyyppi.
    2. Klikkaa Poissuljettu sisältö ja valitse arkaluontoisen sisällön luokat, jotka haluat sulkea pois Video-kampanjasta.
      Huom. Poissuljettu sisältö ‑kohdan arkaluontoiset sisältöluokat poistuvat käytöstä videokampanjoissa lokakuun 2018 alkuun mennessä.
    3. Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois Video-kampanjasta.
  1. Klikkaa Tallenna.

Sisällön poissulkemisten määrittäminen Video-kampanjoissa tilitasolla

Sisällön poissulkemisia voidaan hallinnoida tilitasolla vain uudistuneessa Google Adsissa.

1. Kirjaudu Google Ads ‑tilillesi.
  2. Klikkaa vasemmalla näkyvästä navigointivalikosta Kaikki kampanjat.
  3. Klikkaa vasemmalla olevasta sivuvalikosta Asetukset.
  4. Klikkaa sivun yläosasta Tilin asetukset.
  5. Toimi Sisällön poissulkemiset ‑paneelissa seuraavasti:
    1. Klikkaa Mainosjakaumatyyppi ja valitse mainosjakaumatyyppi, jonka haluat ottaa käyttöön kaikissa tilisi Video-kampanjoissa.
      Huom. Vaikka määrität sisällön poissulkemisia tilitasolla, voit sulkea sisältöä pois rajoitetummin yksittäisissä Video-kampanjoissa ja asettaa niille rajoittavamman asetuksen. Et voi kuitenkaan valita yksittäisissä kampanjoissa sellaista asetusta, joka on vähemmän rajoittavampi kuin tilitason asetus.
    2. Klikkaa Poissuljettu sisältö ja valitse arkaluontoisen sisällön luokat, jotka haluat sulkea pois kampanjoistasi.
      Huom. Poissuljettu sisältö ‑kohdan arkaluontoiset sisältöluokat poistuvat käytöstä videokampanjoissa lokakuun 2018 alkuun mennessä.
    3. Klikkaa Poissuljetut tyypit ja tunnisteet ja valitse sisältötyypit ja digitaaliset sisältötunnisteet, jotka haluat sulkea pois kaikista kampanjoistasi, mukaan lukien Video-kampanjoista.
  6. Klikkaa Tallenna.