Angiv indholdsekskluderinger for videokampagner

Indstillinger for indholdsekskludering giver dig muighed for at fravælge visning af dine videokampagner sammen med indhold, der ikke er passende for dit brand, eller som ikke er relevant for dine annonceringsmål. Hvis du føjer flere ekskluderinger (placeringer, emner og søgeord) til din indholdsbaserede målretning, vil dine annoncer ikke blive matchet med noget af det indhold, der er ekskluderet i din annoncegruppe.

Denne artikel indeholder en trinvis vejledning i, hvordan du angiver indholdsekskluderinger for videokampagner.

Før du begynder

Læs om indholdsekskluderinger for videokampagner først, hvis du ikke har brugt indholdsekskluderinger før, eller hvis du er i tvivl om, hvilke indstillinger der er de rigtige for dig.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Angiv indholdsekskluderinger, når du opretter en ny videokampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Klik på plusknappen , og vælg Ny kampagne.
  5. Vælg et eller flere mål for din kampagne. Hvis ingen af målene er relevante for dig, kan du vælge Opret en kampagne uden vejledning ved hjælp af mål.
  6. Vælg Video som "Kampagnetype". Angiv de obligatoriske oplysninger for at oprette din kampagne.
  7. I panelet "Indholdekskluderinger":
    • Klik på Beholdningstype, og vælg en beholdningstype for din videokampagne.
    • Klik på Ekskluderede typer og etiketter , og vælg de indholdstyper og etiketter for digitalt indhold, der skal ekskluderes fra din videokampagne.
  8. Opret en annoncegruppe og en videoannonce. Du kan springe over disse trin og fuldføre dem senere.
  9. Klik på Gem og fortsæt.

Angiv indholdsekskluderinger, når du redigerer en videokampagne

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Kampagner i sektionsmenuen.
  3. Klik på Kampagner.
  4. Vælg Videokampagner i bjælken Visninger øverst.
    Bemærk! Hvis du foretrækker at bruge navigationspanelet til venstre, skal du klikke på Skift visning øverst til højre på din Google Ads-konto.
  5. Klik på Indstillinger i sidemenuen til venstre.
  6. Klik på navnet på den videokampagne, du vil redigere.
  7. I panelet "Indholdekskluderinger":
    • Klik på Beholdningstype for at vælge en beholdningstype for din videokampagne.
    • Klik på Ekskluderede typer og etiketter , og vælg de indholdstyper og etiketter for digitalt indhold, der skal ekskluderes fra din videokampagne.
  8. Klik på Gem.

Angiv indstillinger for indholdets egnethed for alle videokampagner

Indholdsekskluderinger på kontoniveau er kun tilgængelige i den nye Google Ads-oplevelse.

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Klik på Indhold.
  4. Klik på Indstillinger på fanerne øverst.
  5. Klik på Kontoindstillinger øverst på siden.
  6. I panelet Indholdsekskluderinger skal du:
    • Klikke på Beholdningstype og vælge den beholdningstype, du vil anvende på alle videokampagner på din konto.
      Bemærk! Indholdsekskluderinger kan ikke længere føjes til nye kampagner, og de er kun tilgængelige på kontoniveau. Kampagner, der er oprettet før 2022, har stadig adgang til indholdsekskluderinger under "Indholdets egnethed".
    • Klikke på Ekskluderede typer og etiketter og vælge indholdstyper og digitale indholdsetiketter, som du vil ekskludere for alle dine kampagner, herunder videokampagner.
  7. Klik på Gem.

Få flere oplysninger om indholdets egnethed.