Sobre el programa Google Partners

El programa Google Partners està dissenyat per a agències de publicitat i tercers que gestionen comptes de Google Ads en nom d'altres marques o empreses. El programa Google Partners està actiu en més de 60 països i està disponible en 43 idiomes.

El programa ofereix a milers de partners avantatges estratègics que se centren en la formació i les estadístiques, l'accés i l'assistència, i el reconeixement i les recompenses. La seva missió és empoderar aquestes empreses amb eines, recursos i assistència innovadors perquè ajudin els seus clients a treure el màxim profit de les seves campanyes de Google Ads.

Tres nivells de partenariat

El programa Google Partners ofereix tres nivells de participació (membre, partner i Partner Premier) i cada un té un conjunt complet d'avantatges i d'oportunitats per aprofundir les relacions amb Google.

Com es pot registrar un usuari a Google Partners

Podeu registrar-vos al programa Google Partners al lloc web de Google Partners. Per fer-ho, cal que utilitzeu un compte de gestor de Google Ads al qual tingueu accés administratiu. Més informació sobre com es pot registrar un usuari a Google Partners

Avantatges de Google Partners

Els hem organitzat per satisfer les vostres necessitats en tres àrees clau: Formació i estadístiques, Accés i assistència, i Reconeixement i recompenses. Els avantatges es determinen en funció de l'estat de partner de Google. És possible que els avantatges no estiguin disponibles en tots els països.

Podeu trobar informació general detallada sobre els avantatges del nostre programa aquí.