Konfigurer og test ut rapportering av konverteringer med handlekurvdata

Konverteringer med handlekurvdata er en utvidelse av konverteringssporingen på nettstedet ditt. Hvis du bruker konverteringer med handlekurvdata, kan du oppgi informasjon om produktene som selges i hver transaksjon. Ved hjelp av disse tilleggsopplysningene kan du danne deg et bedre bilde av annonseresultatene og optimalisere oppsettet ytterligere.

Denne artikkelen forklarer hvordan du konfigurerer konverteringer med handlekurvdata og sender inn handlekurvdataene. Finn ut mer om rapportering av konverteringer med handlekurvdata.

Før du begynner

Dette må være på plass for at implementeringen skal bli vellykket:

Konfigurer konverteringer med handlekurvdata

Slik konfigurerer du konverteringer med handlekurvdata:

1. Velg implementeringsmetoden som egner seg best, og ta den i bruk.
  2. Oppgi varekostnaden (cost_of_goods_sold) (valgfritt).
  3. Test implementeringen.