En definisjon av kundedata

Kundedata er kundeinformasjonen du har samlet inn som førstepart, for eksempel informasjon du har samlet inn fra nettstedene, appene eller de fysiske butikkene dine eller i andre situasjoner der kunder har delt informasjon direkte med deg.

Det finnes mange typer kundedata, og noen av de vanlige datatypene er e-postadresser, fornavn, etternavn, telefonnummer og bostedsland.

Link til beslektet innhold