Número D-U-N-S

El sistema de numeració universal de dades (DUNS) és un sistema reconegut internacionalment que ha desenvolupat Dun & Bradstreet (D&B) i que assigna un número d'identificació de nou dígits únic a les empreses:

• És possible que se us demani el número D-U-N-S si sol·liciteu la configuració de pagament mitjançant facturació mensual o durant el procés de verificació de l'anunciant. No és obligatori per a cap dels processos, però pot ajudar els nostres equips a avaluar les sol·licituds més ràpidament.
  • Podeu trobar aquest número o sol·licitar-ne un de franc visitant el lloc web de D&B a www.dnb.com.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now