Veiledning for konfigurering av dynamisk remarketing for apper

3. Konfigurer konverteringshendelser i appen

Vi ønsker å gi deg en samlet og omfattende oversikt over målgruppene dine og sørge for at optimaliseringen og administreringen av målgrupper skal bli enklere. Derfor har vi finstemt disse områdene i Google Ads:

• Ny målgrupperapportering
    Nå har vi samlet detaljert rapportering om segmenter, ekskluderinger og demografisk informasjon for målgrupper på ett sted. Klikk på kampanjeikonet Campaigns Icon, åpne «Målgrupper, søkeord og innhold»-fanen, og klikk på Målgrupper. Du kan også enkelt administrere målgruppene dine fra denne rapportsiden. Finn ut mer om målgrupperapportering.
  • Nye termer
    Vi bruker nå nye termer i målgrupperapportene og generelt i Google Ads. Nå omtaler vi for eksempel «målgruppetyper» (omfatter egendefinerte målgrupper samt intensjons- og interessemålgrupper) som «målgruppesegmenter», mens «remarketing» kalles «dataene dine». Finn ut mer om de oppdaterte termene og uttrykkene vi bruker i forbindelse med målgrupper.

Konverteringshendelser i apper brukes for å spore handlinger, for eksempel når noen fyller ut et skjema for generering av potensielle salg, eller når noen fullfører kjøp i apper.

Hvis du sporer hendelser utover nedlastinger i analyseverktøyene, kan det være lurt å dele disse hendelsene med Google Ads som «konverteringer». På denne måten kan Google Ads samle inn flere data, optimalisere kampanjen din bedre og vise deg tilfeller der brukerne fullfører konverteringer etter å ha klikket på en annonse.

Google Ads-konverteringssporing for apper har støtte for sporing av konverteringsverdier. Sørg for at konverteringssporingen i appen er implementert slik at verdiene for konverteringene sendes til Google Ads. Da kan nemlig Google Ads bruke automatiske budgivningsmetoder (f.eks. smart budgivning) og maksimere kampanjeresultatene ut fra konverteringsverdien.

Konverteringssporing med SDK-er fra tredjeparter

Google Ads samarbeider med visse tredjepartsleverandører av appanalyser for å støtte integrering av konverteringssporing i apper med Google Ads.

Hvis du sporer og måler konverteringer i appen via en tredjepartsleverandør av appanalyser (bl.a. en av Googles appattribusjonspartnere), kan du samarbeide med denne parten om å konfigurere SDK-en deres.

Konverteringssporing med tjener-til-tjener-integrering

Se Googles utviklerveiledning i konverteringssporing for apper og Remarketing API.