Få bedre innsikt i effekten av konverteringsjusteringer

Med Konverteringsjustering-segmentet og Dager per konvertering eller justering-segmentet kan det bli enklere å få innsikt i hvilken effekt konverteringsjusteringer har på konverteringsberegningene som rapporteres i Google Ads-kontoen din.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan disse segmentene fungerer, og hvordan du kan Iegge dem til i rapportene dine.

Om segmenter for konverteringsjustering

• I Konverteringsjustering-segmentet kan du se den opprinnelige konverteringsverdien og det opprinnelige konverteringsantallet sammenlignet med verdiendringen og -antallet etter at konverteringen ble registrert.
  • Dager per konvertering eller justering er den totale tiden fra klikktidspunktet og frem til konverteringen og justeringen. Merk: Disse verdiene vises i to forskjellige rader.

Om opplasting av flere justeringer

Det er mulig at konverteringer må justeres flere ganger. Dette kan for eksempel være når to eller flere elementer i en bestilling returneres på forskjellige tidspunkter. Hvis du har flere enn én justering for en konvertering i regnearket ditt, blir justeringen med det tidligste justeringstidspunktet behandlet først.

Hvis en konvertering imidlertid trekkes tilbake eller verdien av konverteringen reduseres til 0 etter en justering, blir konverteringen fjernet fra rapportene dine, og etterfølgende justeringer av den blir ikke behandlet i Google Ads.

Viktig: Hvis du forsøker å justere en konvertering som er trukket tilbake på nytt, får du ikke en feilmelding, men justeringene blir ignorert. Du kan imidlertid «angre» tilbaketrekkingen av en konvertering ved å laste opp konverteringsdataene på nytt med litt ulike tidsstempler (f.eks. legge til noen sekunder på hver av konverteringene), slik at disse blir behandlet som nye konverteringer. Vær oppmerksom på at «alle konv.» må være valgt som innstilling for telling av konverteringer for at dette skal fungere.

Veiledning

Følg veiledningen nedenfor for å se effektdataene for konverteringsjusteringen.

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Kampanjer på sidemenyen til venstre.
  3. Kontrollér at datoperioden for rapporten din tok slutt for minst 30 dager siden (eller lenger hvis du har et lengre konverteringsvindu, for å sikre at rapporten har fullstendige konverteringsdata.
  4. Klikk på segmentikonet , velg deretter «Konverteringer», og velg blant disse alternativene:
    • Konverteringsjustering: Med dette alternativet ser du en rad med den opprinnelige verdien eller det opprinnelige antallet (slik det rapporteres av konverteringstaggen for nettsteder) samt justeringene som er gjort i den aktuelle verdien.
    • Dager per konvertering eller justering: Med dette alternativet ser du en rad for hvert tidsverdiområde mellom tidspunktet da visningen og den tilordnede konverteringen skjedde, samt en rad for hvert tidsverdiområde mellom tidspunktet da visningen og justeringen av den tilordnede konverteringen skjedde.

Linker til beslektet innhold