Entendre l'impacte dels ajustos de conversió

Els segments Ajust de la conversió i Dies fins a la conversió o l'ajust us poden ajudar a entendre quin impacte tenen els ajustos de conversió en les mètriques de conversió que s'inclouen als informes del vostre compte de Google Ads.

En aquest article s'explica com funcionen aquests segments i com podeu afegir-los als informes.

Sobre els segments d'ajust de conversions

• Al segment Ajust de la conversió es compara el valor de conversió i el recompte originals amb el valor i el recompte posteriors al registre d'una determinada conversió.
  • Al segment Dies fins a la conversió o l'ajust es mostra el temps total que ha transcorregut des que s'ha generat la impressió fins que s'han fet la conversió i l'ajust corresponents. Nota: aquests segments figuren en dues files diferents.

Sobre la pujada de diversos ajustos

És possible que una conversió s'hagi d'ajustar més d'una vegada, tal com passa, per exemple, quan dos o més articles d'una comanda es tornen en moments diferents. Si al full de càlcul teniu una conversió amb més d'un ajust, en primer lloc es processarà l'ajust que s'hagi fet abans.

Ara bé, si una conversió s'anul·la o un ajust fa disminuir el valor d'una conversió concreta fins a 0, aquesta conversió es traurà dels informes i Google Ads no en processarà cap ajust posterior que s'hi faci.

Important: si proveu de tornar a ajustar l'anul·lació de la conversió, no rebreu cap missatge d'error, però els ajustos s'ignoraran. Ara bé, podeu desfer l'anul·lació de la conversió tornant a penjar les mateixes dades de conversió amb marques de temps de conversió lleugerament diferents (per exemple, amb uns segons de diferència) perquè es tractin com a conversions noves. Tingueu present que, per fer-ho, heu de tenir l'opció de recompte de conversions definida en "Totes les conversions".

Instruccions

Per consultar les dades sobre l'impacte dels ajustos de conversió, seguiu les instruccions que s'indiquen a continuació.

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Al menú de pàgines de l'esquerra, feu clic a Campanyes.
  3. Comproveu que l'interval de dates per a l'informe finalitzi almenys 30 dies abans (o més, si teniu un període de conversió superior). Així, l'informe mostrarà totes les dades de conversió.
  4. Feu clic a la icona de segment , seleccioneu "Conversions" i, tot seguit, trieu una de les opcions següents:
    • Ajust de conversió: mostra una fila amb el valor o recompte originals (tal com els ha registrat l'etiqueta de conversió de lloc web) i els ajustos que s'han fet en aquest valor.
    • Dies fins a la conversió o l'ajust: mostra una fila amb cada segment de temps que hi ha hagut des que s'ha generat una impressió fins que s'ha atribuït una conversió, així com una altra fila amb els que hi ha hagut des que s'ha generat una impressió fins que s'ha fet un ajust a la conversió atribuïda.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now