Om budgivning för att maximera konverteringsvärdet

Maximera det totala konverteringsvärdet för kampanjen inom din angivna budget med en budgivningsstrategi för att maximera konverteringsvärdet. Med den här budstrategin används avancerad maskininlärning för att automatiskt optimera och ange bud. Dessutom ingår funktionen för budgivning vid auktion som anpassar buden för varje auktion. Du väljer det värde som du vill maximera, till exempel försäljningsintäkt eller vinstmarginal, när du ställer in konverteringsspårning för ditt konto.

Obs! Denna budstrategi är för närvarande bara tillgänglig för smarta Shopping-kampanjer

Innan du börjar

Så fungerar det

Budgivning för att maximera konverteringsvärdet baseras på din kampanjhistorik och sammanhangssignalerna vid auktionstiden. Funktionen hittar automatiskt ett optimalt CPC-bud för din annons varje gång den kan visas. Google anger dessa bud för att hjälpa dig att få konverteringar med bästa möjliga värde för din kampanj och med din budget.

Innan du övergår till budgivning för att maximera konverteringsvärdet:

Kontrollera ditt dagliga budgetbelopp. Maximera konverteringsvärdet försöker utnyttja din dagliga budget fullt ut, så om du för närvarande bara gör av med en del av din budget kan Maximera konverteringsvärdet öka dina kostnader avsevärt. Kontrollera dina mål för avkastning på investering. Om du har ett avkastningsmål för kampanjen, till exempel en målavkastning på annonseringsutgifter (ROAS), kan du överväga att lägga till en mål-ROAS i budstrategin.