Om budstrategin Maximera konverteringsvärde

Maximera det totala konverteringsvärdet för kampanjen inom din angivna budget med en budstrategi för att maximera konverteringsvärdet. Med den här budstrategin används avancerad maskininlärning för att automatiskt optimera och ange bud. Dessutom ingår funktionen för budgivning vid auktion som anpassar buden för varje auktion. Du väljer det värde som du vill maximera, till exempel försäljningsintäkt eller vinstmarginal, när du ställer in konverteringsspårning för ditt konto.

Budjusteringar och Maximera konverteringsvärde

Med budjusteringar kan du visa dina annonser oftare eller mer sällan baserat på var, när och hur människor söker. Eftersom Maximera konverteringsvärde bidrar till att optimera dina bud baserat på realtidsdata används inte dina befintliga budjusteringar. Men det finns ett undantag: Du kan fortfarande ange mobilbudsjusteringar på -100 %.

Obs! Om du byter till budstrategin Maximera konverteringsvärde behöver du inte ta bort befintliga budjusteringar. De kommer ändå inte att användas.

Innan du börjar

Obs! Denna budstrategi är endast tillgänglig för sökkampanjer.

Så fungerar det

Budgivning för att maximera konverteringsvärdet baseras på din kampanjhistorik och sammanhangssignalerna vid auktionstiden. Funktionen hittar automatiskt ett optimalt CPC-bud för din annons varje gång den kan visas. Google anger dessa bud för att hjälpa dig att få konverteringar med bästa möjliga värde för din kampanj och med din budget.

Innan du övergår till budstrategin Maximera konverteringsvärde:

• Kontrollera ditt genomsnittliga dagliga budgetbelopp. Maximera konverteringsvärdet försöker förbruka hela din genomsnittliga dagliga budget, så om du för närvarande bara förbrukar en del av budgeten kan du få avsevärt högre utgifter med denna budstrategi.
  • Kontrollera dina avkastningsmål (ROI). Om du har ett avkastningsmål för din kampanj, till exempel en målavkastning på annonsutgift (ROAS), kan det vara en bra idé att lägga till en mål-ROAS i budstrategin.