Om budgivning for maksimering av konverteringsverdien

Du kan maksimere den totale konverteringsverdien av kampanjen din innenfor det angitte budsjettet ditt med Maksimer konverteringsverdien-budstrategien. I denne budstrategien brukes det avansert maskinlæring til automatisk å optimalisere og angi bud. I tillegg inneholder den muligheter for budgivning under auksjonen, slik at budene dine skreddersys for hver enkelt auksjon. Når du konfigurerer konverteringssporing for kontoen din, angir du verdien du ønsker å maksimere, for eksempel salgsinntekter eller fortjenestemarginer.

Merk: Denne budstrategien er for tiden bare tilgjengelig for smarte Shopping-kampanjer

Før du begynner

Slik fungerer det

I Maksimer konverteringsverdien-budgivningen brukes det historisk informasjon om kampanjen din, samt en evaluering av de kontekstuelle signalene på auksjonstidspunktet, til automatisk å finne det optimale CPC-budet for annonsen hver gang den er kvalifisert for visning. Google angir disse budene for å bidra til at du får mest mulig verdifulle konverteringer for kampanjen din, samtidig som du bruker hele budsjettet ditt.

Tenk på følgende før du bytter til Maksimer konverteringsverdien-budgivning:

Kontrollér beløpet for dagsbudsjettet ditt. I Maksimer konverteringsverdien-budgivningen blir det gjort forsøk på å bruke hele dagsbudsjettet ditt. Hvis du for tiden bruker mye mindre enn budsjettert, kan det hende at forbruket ditt øker betydelig hvis du tar i bruk Maksimer konverteringsverdien-budgivningen. Sjekk avkastningsmålene dine. Hvis du har et avkastningsmål for kampanjen din, for eksempel et mål for avkastning på annonsekostnader (ROAS), kan det være lurt å legge til en mål-ROAS i budstrategien din.

Linker til beslektet innhold