Om budgivning for maksimering av konverteringsverdien

Med «Maksimer konverteringsverdien»-budstrategien kan du maksimere den totale konverteringsverdien av kampanjen din innenfor budsjettet du har angitt. I denne budstrategien brukes det avansert maskinlæring til automatisk å optimalisere og angi bud. I tillegg inneholder den muligheter for budgivning under auksjonen, slik at budene dine skreddersys for hver enkelt auksjon. Du må definere verdien du vil maksimere, for eksempel salgsinntekter eller fortjenestemarginer, når du konfigurerer konverteringssporing i kontoen din.

Budjusteringer og maksimer konverteringsverdien

Med budjusteringer kan du få vist annonsene dine oftere eller sjeldnere ut fra hvor, når og hvordan folk søker. Ettersom budene dine blir optimalisert basert på sanntidsdata om du bruker maksimer konverteringsverdien, brukes ikke de eksisterende budendringene dine. Det finnes ett unntak: Du kan fremdeles angi -100 % som justering av bud for mobil.

Merk: Hvis du bytter til budgivning for maksimering av antall konverteringer, trenger du ikke å fjerne eksisterende budjusteringer ettersom de ikke blir brukt.

Før du begynner

Slik fungerer det

I Maksimer konverteringsverdien-budgivningen brukes det historisk informasjon om kampanjen din, samt en evaluering av de kontekstuelle signalene på auksjonstidspunktet, til automatisk å finne det optimale CPC-budet for annonsen hver gang den er kvalifisert for visning. Google angir disse budene for å bidra til at du får mest mulig verdifulle konverteringer for kampanjen din, samtidig som du bruker hele budsjettet ditt.

Tenk på følgende før du bytter til Maksimer konverteringsverdien-budgivning:

• Kontrollér beløpet for det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt. Med «Maksimer konverteringsverdien» er målet at hele det gjennomsnittlige dagsbudsjettet ditt skal brukes opp. Hvis du derfor bruker mye mindre enn dette beløpet per dag, kan forbruket ditt gå opp betraktelig med Maksimer konverteringsverdien.
  • Kontrollér avkastningsmålene dine. Hvis du har et avkastningsmål for kampanjen din, for eksempel et mål for avkastning på annonsekostnader (ROAS), kan det vært lurt å legge til en mål-ROAS i budstrategien din.

Linker til beslektet innhold