Konversioarvon maksimoiva hintatarjousstrategia

Ohjatun vianetsintäominaisuuden avulla voit selvittää ja ratkaista mahdollisia syitä Maksimitulokset-kampanjasi odottamattomiin kuluvaihteluihin.

Huom. Heinäkuusta alkaen Hakukampanjoiden uusissa konversiomäärän maksimoivissa ja konversioarvon maksimoivissa hintatarjousstrategioissa näkyy valinnaiset tavoitekentät. Huomioithan, että Aktivoivissa videokampanjoissa nämä ovat kaksi eri hintatarjousstrategiaa. Kun valinnainen tavoite on valittu, Smart Bidding optimoi kampanjan samalla tavalla kuin käytettäessä CPA-tavoitteen (toimintakohtaisen hintatavoitteen) tai ROAS-tavoitteen (tavoitellun mainostuoton) strategiaa. Konversiomäärän maksimoiva strategia, jolle on asetettu CPA-tavoite, toimii siis samoin kuin CPA-tavoitteen strategia tällä hetkellä, ja konversioarvon maksimoiva strategia, jolle on lisätty ROAS-tavoite, samoin kuin ROAS-tavoitteen strategia tällä hetkellä. Huomaa, että Hotellikampanjat tukevat vain konversioarvon maksimoivaa strategiaa, jossa on pakollinen ROAS-tavoite.

Lue lisää ROAS-tavoitehintatarjouksista.

Lue lisää Smart Bidding ‐strategioiden organisointiin liittyvistä muutoksista.

Konversioarvon maksimoivan hintatarjousstrategian avulla voit saada kampanjallesi mahdollisimman suuren kokonaiskonversioarvon valitsemallasi budjetilla.

Hyvä huomata
  • Kun käytät konversioarvon maksimointia ilman ROAS-tavoitetta, pyrimme käyttämään budjettisi siten, että saat kampanjoillasi mahdollisimman suuren konversioarvon. Jos tämä ei vastaa tavoitteitasi, suosittelemme asettamaan kampanjalle ROAS-tavoitteen.
  • Kun käytät konversioarvon maksimointia yhdessä ROAS-tavoitteen kanssa, autamme sinua saamaan mahdollisimman suuren konversioarvon asettamallasi tavoitellulla mainostuotolla (ROAS-tavoitteella).

Tämä hintatarjousstrategia optimoi ja asettaa hintatarjoukset käyttämällä edistynyttä tekoälyä. Lisäksi se sisältää Auction-time-hintatarjousominaisuuksia, joissa hintatarjoukset räätälöidään erikseen huutokauppakohtaisesti. Voit itse valita arvon, jonka haluat maksimoida. Valittavissa olevia arvoja ovat muun muassa myyntitulot ja voittomarginaalit, ja arvo valitaan tilin konversioseurannan käyttöönoton yhteydessä.

Hintatarjousmuokkaukset ja konversioarvon maksimointi

Hintatarjousmuokkausten avulla voit näyttää mainoksia harvemmin tai useammin sen mukaan, missä, milloin ja miten käyttäjät tekevät hakuja. Koska konversioarvon maksimoivassa strategiassa hintatarjoukset optimoidaan reaaliaikaisen datan perusteella, hintatarjousmuokkauksia ei käytetä. Tähän liittyy yksi poikkeus: voit valita laitteisiin kohdistuvien hintatarjousmuokkausten arvoksi –100 %.

Huom. Jos siirryt käyttämään konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa, sinun ei tarvitse poistaa lisäämiäsi hintatarjousmuokkauksia, koska niitä ei käytetä.

Ennen kuin aloitat

Huom. Tämä hintatarjousstrategia on käytettävissä vain Hakukampanjoissa ja Älykkäissä Shopping-kampanjoissa.

Näin se toimii

Konversioarvon maksimoiva hintatarjousstrategia etsii mainoksellesi optimaalisen hintatarjouksen hyödyntämällä kampanjan aiempia tuloksia ja analysoimalla huutokaupanaikaisia kontekstisignaaleita. Tämä tapahtuu aina, kun mainoksesi täyttää näkymiselle asetetut ehdot. Järjestelmä asettaa hintatarjoukset siten, että saat kampanjallesi mahdollisimman arvokkaita konversioita koko budjetillasi.

Ennen kuin siirryt käyttämään konversioarvon maksimoivaa hintatarjousstrategiaa, tee seuraavat asiat:

• Tarkista keskimääräinen päiväbudjettisi. Jos tavoiteltua mainostuottoa (ROAS) ei ole asetettu, konversioarvon maksimoiva hintatarjousstrategia pyrkii käyttämään keskimääräisen päiväbudjettisi kokonaan, joten jos kulusi ovat tällä hetkellä paljon alhaisemmat kuin budjettisi, konversioarvon maksimoiva hintatarjousstrategia voi lisätä kuluja merkittävästi.
  • Tarkista sijoitetun pääoman tuottoprosenttia (ROI) koskevat tavoitteesi. Jos olet asettanut kampanjallesi ROI-tavoitteen, kuten tavoitellun mainostuoton (ROAS-tavoite), sinun kannattaa ehkä siirtyä käyttämään ROAS-tavoitteen hintatarjousstrategiaa.

Konversiomäärän maksimoivan ja konversioarvon maksimoivan hintatarjousstrategian vertailu

• Konversiomäärän maksimoiva hintatarjousstrategia pyrkii tuottamaan mahdollisimman paljon konversioita tietyllä budjetilla konversioiden arvosta riippumatta.
  • Konversioarvon maksimoiva hintatarjousstrategia pyrkii maksimoimaan konversioarvon valitulla budjetilla. Se voi tehdä korkeampia hintatarjouksia huutokaupoissa, joista on mahdollista saada korkea konversioarvo, kuin huutokaupoissa, joista saatava konversioarvo on alhainen.

Konversioarvon maksimoivan hintatarjousstrategian luominen

Voit luoda konversioarvon maksimoivan hintatarjousstrategian yksittäiselle kampanjalle (vakiostrategia) tai useille kampanjoille (portfoliokohtainen hintatarjousstrategia) seuraavilla tavoilla:

• luomalla uuden kampanjan
  • luomalla kampanja-asetukset tai muuttamalla niitä
  • käyttämällä Hintatarjousstrategiat-sivua.

Lue ohjeet hintatarjousstrategian luomiseen artikkelista Smart Biddingin määrittäminen.