Om budgivning til maksimering af konverteringsværdi

Bemærk! Fra 2021 får du vist felter med valgfrie mål for nye budstrategier af typen Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi. Med et valgfrit mål optimerer Smart Bidding til disse mål på samme måde som med mål-CPA og mål-ROAS. Maksimér antal konverteringer med en bestemt mål-CPA fungerer i dag som en strategi for mål-CPA. På samme måde fungerer Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS som en strategi for mål-ROAS i dag.

Du kan læse mere om ændringer af, hvordan Smart Bidding-strategier organiseres.

Maksimér den samlede konverteringsværdi for din kampagne inden for det specificerede budget med strategien for budgivning til maksimering af konverteringsværdi.

Noter:
  • Hvis du bruger budstrategien "Maksimér konverteringsværdi" uden at angive en mål-CPA, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner.
  • Hvis du bruger budstrategien "Maksimér konverteringsværdi" med et angivet mål-ROAS, forsøger vi at sikre dig så høj en konverteringsværdi som muligt ud fra det angivne mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend).

Denne budstrategi bruger avanceret maskinlæring til automatisk at optimere og angive bud. Den tilbyder også auktionsbudgivning i realtid, der skræddersyr bud til hver auktion. Du definerer den værdi, du vil maksimere, f.eks. omsætning fra salg eller profitmargener, når du konfigurerer konverteringssporing for din konto.

Budjusteringer og Maksimér konverteringsværdien

Budjusteringer gør det muligt at vise dine annoncer mere eller mindre hyppigt ud fra hvor, hvornår og hvordan folk søger. Da Maksimér konverteringsværdien hjælper med at optimere dine bud baseret på realtidsdata, bruges dine eksisterende budjusteringer ikke. Der er én undtagelse: Du kan stadig angive mobilbudjusteringer på -100 %.

Bemærk! Hvis du skifter til budgivning til maksimering af konverteringsværdi, behøver du ikke fjerne dine eksisterende budjusteringer, da de ikke vil blive brugt.

Før du begynder

Bemærk! Denne budstrategi er kun tilgængelig for søgekampagner og Smart Shopping-kampagner.

Sådan fungerer det

Ved at se på din historiske effektivitet og evaluere de kontekstsignaler, der er til stede på auktionstidspunktet, finder budgivning til maksimering af konverteringsværdi automatisk et optimalt bud for din annonce, hver gang den er kvalificeret til at blive vist. Google angiver disse bud for at hjælpe dig med at få de konverteringer, der er de mest værdifulde for din kampagne, når du bruger dit budget.

Gør følgende, før du skifter til budgivning til maksimering af konverteringsværdi:

• Tjek dit gennemsnitlige daglige budgetbeløb. Hvis der ikke er angivet et mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend), forsøger Maksimér konverteringsværdi at bruge dit gennemsnitlige daglige budget fuldt ud, så hvis du i øjeblikket bruger meget mindre end dit budget, kan Maksimér konverteringsværdi øge forbruget betydeligt.
  • Tjek dine mål for investeringsafkast. Hvis du har et mål i forhold til investeringsafkastet for din kampagne, f.eks. et mål-ROAS, kan det være en god idé at føje et mål-ROAS til din budstrategi.

Budgivning til maksimering af antal konverteringer i forhold til budgivning til maksimering af konverteringsværdi

• Budgivning til maksimering af antal konverteringer forsøger at generere flest mulige konverteringer for et givet budget, uanset værdien af konverteringerne.
  • Budgivning til maksimering af konverteringsværdi forsøger at generere den højest mulige konverteringsværdi for et givet budget. Der kan bydes højere på auktioner, der vil resultere i større konverteringsværdi, end auktioner med lavere konverteringsværdi.

Opret en strategi med budgivning til maksimering af konverteringsværdi

Du kan oprette en budstrategi, der maksimerer konverteringsværdien for en enkelt kampagne (standardstrategi) eller flere kampagner (porteføljebudstrategi) på følgende måder .

• Opret i forbindelse med en ny kampagne.
  • Opret eller rediger fra kampagneindstillingerne.
  • Opret fra siden "Budstrategier" i Delt samling.

Læs Konfigurer Smart Bidding, hvis du vil oprette en budstrategi.