Om budgivning til maksimering af konverteringsværdi

Du kan bruge vores fejlfinding som hjælp til at finde frem til de mulige årsager til uventede udsving i dine udgifter til Performance Max-kampagner samt få en forklaring på og løse problemet.

Bemærk! Fra juli måned får du vist felter i søgekampagner med valgfrie mål for nye budstrategier af typen Maksimér antal konverteringer eller Maksimér konverteringsværdi. Vær opmærksom på, at der er 2 forskellige budstrategier til videokampagner med handling. Med et valgfrit mål optimerer Smart Bidding disse mål på samme måde som for mål-CPA (pris pr. handling) og mål-ROAS (annonceafkast). Maksimér antal konverteringer med en bestemt mål-CPA fungerer i dag som en strategi for mål-CPA. På samme måde fungerer Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS som en strategi for mål-ROAS i dag. Bemærk! Hotelkampagner understøtter kun Maksimér konverteringsværdi med et obligatorisk mål-ROAS.

Få flere oplysninger om budgivning baseret på mål-ROAS.

Få flere oplysninger om ændringer i organiseringen af Smart Bidding-strategier.

Maksimér den samlede konverteringsværdi for din kampagne inden for det specificerede budget med strategien for budgivning til maksimering af konverteringsværdi.

Noter:
  • Når du bruger Maksimér konverteringsværdi uden at angive et mål-ROAS, forsøger vi at bruge dit budget på at maksimere konverteringsværdien for dine kampagner. Hvis dette ikke stemmer overens med dine mål, anbefaler vi, at du angiver et mål-ROAS, som du vil opnå med kampagnen.
  • Når du bruger Maksimér konverteringsværdi med et angivet mål-ROAS, hjælper vi dig med at få så høj en konverteringsværdi som muligt med det angivne mål for annonceafkast (ROAS, return on advertising spend).

Denne budstrategi bruger avanceret AI til at optimere og angive bud. Den tilbyder også auktionsbudgivning i realtid, der skræddersyr bud til hver auktion. Du definerer den værdi, du vil maksimere, f.eks. omsætning fra salg eller profitmargener, når du konfigurerer konverteringssporing for din konto.

Budjusteringer og Maksimér konverteringsværdien

Budjusteringer gør det muligt at vise dine annoncer mere eller mindre hyppigt ud fra hvor, hvornår og hvordan folk søger. Da Maksimér konverteringsværdien hjælper med at optimere dine bud baseret på realtidsdata, bruges dine eksisterende budjusteringer ikke. Der er dog én undtagelse: Du kan stadig angive budjusteringer for enheder på -100 %.

Bemærk! Hvis du skifter til budgivning til maksimering af konverteringsværdi, behøver du ikke fjerne dine allerede oprettede budjusteringer, da de ikke bliver brugt.

Før du begynder

Bemærk! Denne budstrategi er kun tilgængelig til søgekampagner og Smart Shopping-kampagner.

Sådan fungerer det

Ved at se på din historiske effektivitet og evaluere de kontekstsignaler, der er til stede på auktionstidspunktet, finder budgivning til maksimering af konverteringsværdi et optimalt bud for din annonce, hver gang den er kvalificeret til at blive vist. Google angiver disse bud for at hjælpe dig med at få de konverteringer, der er de mest værdifulde for din kampagne, når du bruger dit budget.

Gør følgende, før du skifter til budgivning til maksimering af konverteringsværdi:

• Tjek dit gennemsnitlige daglige budgetbeløb. Hvis der ikke er angivet et mål for annonceafkast (ROAS, Return on Advertising Spend), forsøger Maksimér konverteringsværdi at bruge dit gennemsnitlige daglige budget fuldt ud, så hvis du i øjeblikket bruger meget mindre end dit budget, kan Maksimér konverteringsværdi øge forbruget betydeligt.
  • Tjek dine mål for investeringsafkast. Hvis du har et mål i forhold til investeringsafkastet for din kampagne, f.eks. et mål-ROAS, kan det være en god idé at føje et mål-ROAS til din budstrategi.

Budgivning til maksimering af antal konverteringer i forhold til budgivning til maksimering af konverteringsværdi

• Budgivning til maksimering af antal konverteringer forsøger at generere flest mulige konverteringer for et givet budget, uanset værdien af konverteringerne.
  • Budgivning til maksimering af konverteringsværdi forsøger at generere den højest mulige konverteringsværdi for et givet budget. Der kan bydes højere på auktioner, der vil resultere i større konverteringsværdi, end auktioner med lavere konverteringsværdi.

Opret en strategi med budgivning til maksimering af konverteringsværdi

Du kan oprette en budstrategi, der maksimerer konverteringsværdien for en enkelt kampagne (standardstrategi) eller flere kampagner (porteføljebudstrategi) på følgende måder .

• Opret i forbindelse med en ny kampagne.
  • Opret eller rediger fra kampagneindstillingerne.
  • Opret fra siden "Budstrategier".

Læs Konfigurer Smart Bidding, hvis du vil oprette en budstrategi.