Sobre les ofertes de maximització del valor de conversió

La nostra eina de resolució de problemes guiada us pot ajudar a identificar, explicar i intentar resoldre les causes potencials de les fluctuacions inesperades en la despesa de les campanyes Màxim rendiment.

Nota: des del mes de juliol, a les campanyes de cerca teniu camps d'objectius opcionals per a les noves estratègies d'oferta Maximització de conversions o Maximització del valor de conversió. Tingueu present que es tracta de dues estratègies d'oferta diferents per a les campanyes d'acció de vídeo. Amb un objectiu opcional, Smart Bidding farà optimitzacions per assolir-lo, com en el cas del cost per acció (CPA) objectiu i del retorn de la inversió en publicitat (ROAS) objectiu. La maximització de conversions amb un CPA objectiu definit funcionarà tal com ho fa actualment l'estratègia CPA objectiu i, similarment, la maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu definit funcionarà com ho fa actualment l'estratègia ROAS objectiu. Tingueu en compte que les campanyes d'hotels només admeten la maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu obligatori.

Obteniu més informació sobre les ofertes de ROAS objectiu.

Obteniu més informació sobre els canvis en la manera com les estratègies de Smart Bidding s'organitzen.

Maximitzeu el valor de conversió total de les vostres campanyes dins del pressupost que especifiqueu amb l'estratègia d'ofertes Maximització del valor de conversió.

Notes:
  • Si utilitzeu la maximització del valor de conversió sense un ROAS objectiu definit, mirarem d'invertir el vostre pressupost per maximitzar el valor de conversió de les campanyes. Si això no s'ajusta als vostres objectius, us recomanem que definiu el ROAS objectiu que voleu que assoleixi la campanya.
  • Quan utilitzeu la maximització del valor de conversió amb un ROAS objectiu definit, us ajudarem a obtenir el màxim valor de conversió possible al ROAS objectiu.

Aquesta estratègia d'ofertes utilitza una IA avançada per optimitzar i definir ofertes. A més, permet fer ofertes en el moment de la subhasta per tal d'adaptar-les a cada subhasta concreta. Definiu el valor que voleu maximitzar, com ara els ingressos per vendes o els marges de benefici, quan configureu el seguiment de conversions per al compte.

Ajustos d'oferta i maximització del valor de conversió

Els ajustos d'oferta permeten mostrar anuncis amb més o menys freqüència en funció del moment, del lloc i de la manera en què les persones fan cerques. Atès que la maximització del valor de conversió us ajuda a optimitzar les ofertes en funció de dades en temps real, no s'utilitzen els ajustos d'oferta que teniu. Hi ha una excepció: podeu definir ajustos d'oferta per dispositiu de -100%.

Nota: si canvieu a les ofertes de maximització del valor de conversió, no cal que tragueu els ajustos d'oferta que teniu, ja que no es faran servir.

Abans de començar

Nota: aquesta estratègia d'ofertes només està disponible per a les campanyes de cerca i les campanyes intel·ligents de compres.

Com funciona

A partir de l'historial de rendiment i de l'avaluació dels senyals contextuals presents en el moment de la subhasta, les ofertes de maximització del valor de conversió cerquen una oferta òptima per al vostre anunci cada cop que l'anunci és apte per mostrar-se. Google defineix aquestes ofertes per ajudar-vos a obtenir les conversions més valuoses per a la vostra campanya invertint el pressupost que teniu.

Abans de canviar a les ofertes de maximització del valor de conversió:

• Comproveu l'import del vostre pressupost diari mitjà. Si no es defineix cap ROAS objectiu, la maximització del valor de conversió mirarà d'invertir-lo tot. Per tant, si actualment esteu invertint un import molt inferior al del vostre pressupost, és possible que la maximització del valor de conversió augmenti la despesa significativament.
  • Comproveu els vostres objectius de retorn de la inversió (ROI). Si n'heu definit un per a la campanya, com ara un ROAS objectiu, us recomanem que afegiu un ROAS objectiu a l'estratègia d'oferta.

Ofertes de maximització de conversions i ofertes de maximització del valor de conversió

• Les ofertes de maximització de conversions intenten generar el màxim nombre de conversions amb un pressupost concret, independentment del valor de les conversions.
  • Les ofertes de maximització del valor de conversió intenten generar el màxim valor de conversió amb un pressupost concret. És possible que facin ofertes més altes en les subhastes que puguin generar un valor de conversió més elevat, en comparació amb les que puguin generar un valor de conversió més baix.

Crear una estratègia d'oferta Maximització del valor de conversió

Podeu crear una estratègia d'oferta Maximització del valor de conversió per a una única campanya (estratègia estàndard) o per a diverses campanyes (estratègia d'oferta de cartera) de les maneres següents:

• Creeu una estratègia amb una campanya nova.
  • Creeu o canvieu una estratègia des de la configuració de la campanya.
  • Creeu una estratègia des de la pàgina "Estratègies d'oferta".

Per crear una estratègia d'oferta, llegiu l'article Configurar Smart Bidding.

Enllaços relacionats

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
true
Achieve your advertising goals today!

Attend our Performance Max Masterclass, a livestream workshop session bringing together industry and Google ads PMax experts.

Register now