Målret mod websites om relevante emner

For at sikre, at du når ud til så mange potentielle kunder som muligt, bliver dine annoncer nu vist sammen med indhold, der matcher en hvilket som helst af de placeringer eller et hvilket som helst af de emner, placeringer eller søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, du målretter mod. Hvis du f.eks. målretter mod "cykler" som emne og "cykling" som søgeord på Displaynetværket, Videonetværket eller Søgenetværket, bliver dine annoncer vist i indhold, der matcher enten én af delene eller begge dele.

Du vil også se, at kontekstmålretning er blevet forenklet og placeret på en enkelt side i Google Ads, så du kan administrere alle indholdsbaserede målretningstyper (Emner, Placeringer, Display-/videosøgeord og Ekskluderinger) i en enkelt visning. Du finder den nye side i sektionen "Indhold" under Kampagner Campaigns Icon på navigationsmenuen til venstre.

Du kan målrette mod emner efter eget valg for at nå ud til brugere, der er interesseret i indhold, der er relateret til dine produkter og tjenester. I denne artikel giver vi dig en trinvis vejledning i, hvordan du konfigurerer målretning efter emne.

Du kan se en generel oversigt over denne funktion i Om målretning efter emne. Du kan bruge målretning efter emne i Displaynetværk eller Videokampagner.

Vejledning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Sådan føjer du målretning efter emne til en eksisterende annoncegruppe:

1. Klik på ikonet Kampagner Campaigns Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på rullemenuen Målgrupper, søgeord og indhold på sektionsmenuen.
  3. Vælg Indhold.
  4. Klik på menupilen ud for "Vis tabel", og vælg derefter den kampagne, du vil redigere.
  5. Klik på Rediger indhold.
  6. Klik på menupilen i editoren for "Emner".
  7. Vælg de emner og underemner, du vil målrette mod.
  8. Klik på Gem.

Tips!

• Når du målretter mod et emne på øverste niveau, målretter du også mod alle relaterede underemner. Vi anbefaler imidlertid, at du føjer underemnerne til din liste af hensyn til budgivnings- og rapporteringskontrol.
  • Det er ikke det samme at tilføje alle underemnerne som at tilføje emnet på topniveau. Der er sider, der ikke vil blive målrettet, hvis du kun føjer underemner til din annoncegruppe. Du kan undgå dette ved at tilføje emnet på topniveau.
  • Du kan kombinere flere forskellige metoder til indholdsbaseret målretning, og dine annoncer vil være målrettet mod det valgte indhold i din annoncegruppe, så du kan nå ud til en bredere målgruppe.