Segmentar per llocs web sobre temes rellevants

Per ajudar-vos a arribar a més clients potencials, ara els vostres anuncis es mostraran en contingut que coincideixi amb qualsevol dels temes, dels emplaçaments o de les paraules clau de display/vídeo/cerca que hàgiu inclòs a la segmentació. Per exemple, si heu segmentat per "bicicletes" com a tema i "ciclisme" com a paraula clau de display/vídeo/cerca, els anuncis es mostraran al contingut que coincideixi amb qualsevol d'aquests termes.

També veureu que la segmentació contextual s'ha simplificat en una sola pàgina a Google Ads, de manera que pugueu gestionar tots els tipus de segmentació per contingut (temes, emplaçaments, paraules clau de display/vídeo i exclusions) en una sola visualització. Podeu trobar la pàgina nova a la secció "Contingut" que hi ha a Campanyes Campaigns Icon, al menú de navegació de l'esquerra.

Podeu segmentar pels temes que trieu a fi d'arribar a les persones interessades en el contingut relacionat amb els vostres productes i serveis. En aquest article hi trobareu instruccions pas a pas per configurar la segmentació per tema.

Per fer-vos una idea general d'aquesta funció, llegiu l'article Sobre la segmentació per tema. Podeu utilitzar la segmentació per tema a les campanyes de vídeo o de la Xarxa de Display.

Instruccions

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Per afegir la segmentació per temes a un grup d'anuncis existent, seguiu aquests passos:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Campanyes Campaigns Icon.
  2. Al menú de seccions, feu clic al menú desplegable Públics, paraules clau i contingut.
  3. Seleccioneu Contingut.
  4. Feu clic a la fletxa de menú desplegable que hi ha al costat de "Mostra la taula" i, tot seguit, seleccioneu la campanya que vulgueu editar.
  5. Feu clic a Edita el contingut.
  6. Feu clic a la fletxa de menú desplegable que hi ha a l'editor "Temes".
  7. Seleccioneu els temes i els subtemes que voleu incloure a la segmentació.
  8. Feu clic a Desa.

Consells

• Quan incloeu un tema de nivell superior a la segmentació, també hi incloeu tots els subtemes que hi estan relacionats. Tanmateix, us recomanem que afegiu els subtemes a la llista per al control de les ofertes i dels informes.
  • Afegir tots els subtemes no és el mateix que afegir un tema de nivell superior. Hi ha pàgines que no s'inclouran a la segmentació si només afegiu els subtemes al vostre grup d’anuncis. Podeu evitar-ho afegint el tema de nivell superior.
  • Podeu combinar diversos mètodes de segmentació per contingut i els anuncis s'orientaran a qualsevol dels continguts seleccionats al grup d'anuncis, de manera que arribeu a un públic més ampli.