Vahvistettujen puhelujen vianetsintä

Onko sinulla älykkäiden kampanjoiden vahvistettuihin puheluihin liittyvä kysymys, jota ei ole käsitelty muualla? Tässä artikkelissa käsitellään joitakin yleisiä vahvistettuihin puheluihin liittyviä kysymyksiä. Saat lisätietoja klikkaamalla alla olevia otsikoita.

Saan puheluja, vaikka yritykseni on suljettu

Monissa yrityksissä on käytössä puheposti, vastaaja tai vastauspalvelu, jonka avulla voidaan käsitellä yritykseen normaalin aukioloajan jälkeen tulevat ja mahdollisesti arvokkaat puhelut.

Jos yrityksessäsi ei ole puhelinvastaajaa tai puhelinpäivystystä ja yritykseesi normaalin aukioloajan jälkeen tuleviin puheluihin ei vastata, nämä puhelut eivät näy vahvistetuissa puheluissa eikä sinua veloita.

Mainoksessani on eri tai väärä puhelinnumero

Jos otat vahvistetut puhelut käyttöön, mainoksellesi määritetään Google-soitonsiirtonumero. Google-soitonsiirtonumero näytetään älykkäässä kampanjassasi Google-haun tietokone- tai mobiiliversiossa. Tähän puhelinnumeroon soitetut puhelut ohjataan yrityksesi varsinaiseen puhelinnumeroon, ja sen avulla voit seurata saamiesi puheluiden määrää.

En näe Google-soitonsiirtonumeroa mainoksessani

Vahvistetut puhelut otetaan käyttöön, kun mainoksesi on saanut tietyn määrän klikkauksia. Kun vahvistetut puhelut on otettu käyttöön, mainoksellesi määritetään Google-soitonsiirtonumero ja näet Puhelut numeroosi ‑datan älykkäiden kampanjoiden hallintapaneelissasi.

Jos vahvistetut puhelut on jo otettu käyttöön mainoksessasi, seuraavassa on muutamia yleisiä syitä siihen, miksi Google-soitonsiirtonumero ei ehkä näy mainoksessasi:

• Google-haku ja Google Maps: Google-soitonsiirtonumerot näkyvät mainoksissa vain silloin, kun mainokset näytetään Google-haussa mobiililaitteella tai tietokoneella. Soitonsiirtonumeroita ei tällä hetkellä näytetä Google Mapsissa.
  • Alhainen hakujen määrä: Google-soitonsiirtonumeroa ei välttämättä määritetä hakulausekkeille, joilla tehdään vain vähän hakuja.
  • Mainokset, joissa ei käytetä vahvistettuja puheluja: Vahvistetut puhelut otetaan käyttöön mainostasolla yritystason sijaan. Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla on useita mainoksia, joista kaikissa ei käytetä vahvistettuja puheluja, soitonsiirtonumero näkyy vain mainoksissa, joissa vahvistetut puhelut on otettu käyttöön.

Saan odotettua vähemmän puheluja

Seuraavassa on joitakin mahdollisia syitä siihen, miksi puhelujesi määrä voi olla odotettua pienempi:

• Google-haku ja Google Maps: Vahvistetuiksi puheluiksi lasketaan vain sellaiset puhelut, jotka ovat peräisin Google-haun kautta näytetyistä älykkäistä kampanjoista. Vahvistetuiksi puheluiksi ei tällä hetkellä lasketa Google Mapsissa näytetyistä mainoksista peräisin olevia puheluja.
  • Alhainen hakujen määrä: Google-soitonsiirtonumeroa ei välttämättä määritetä hakulausekkeille, joilla tehdään vain vähän hakuja.
  • Mainokset, joissa ei käytetä vahvistettuja puheluja: Jos yritykselläsi on useita mainoksia, joista kaikissa ei käytetä vahvistettuja puheluja, puheluita seurataan vain sellaisten mainosten osalta, joissa vahvistetut puhelut on otettu käyttöön.