Resoldre problemes relacionats amb les trucades registrades

Teniu dubtes sobre les trucades registrades de les campanyes intel·ligents i no trobeu la solució enlloc? A continuació trobareu unes quantes preguntes habituals sobre aquestes trucades. Feu clic en algun dels títols següents per obtenir més informació.

Rebo trucades quan l'empresa està tancada

Moltes empreses utilitzen sistemes de bústies de veu, contestadors automàtics o serveis de contesta per poder gestionar trucades potencialment valuoses que reben fora de l'horari d'obertura habitual.

Si no utilitzeu cap bústia de veu o servei de contesta ni responeu a les trucades que rep la vostra empresa fora de l'horari habitual, aquestes trucades no es mostraran com a trucades registrades i no se us cobrarà res.

Per evitar que es publiquin els vostres anuncis quan l'empresa estigui tancada, configureu la programació d'anuncis perquè es mostrin només quan l'empresa estigui oberta. Més informació sobre la programació d'anuncis

Es mostra un número de telèfon diferent o incorrecte al meu anunci

Si activeu les trucades registrades, s'assignarà un número de desviació de trucades de Google (GFN) al vostre anunci. Aquest número es mostra a la campanya intel·ligent, tant a la versió per a mòbils com a la versió per a ordinadors de la Cerca de Google. Serveix per desviar les trucades cap al número de telèfon de la vostra empresa i us permet mesurar el nombre de trucades que rebeu.

No trobo el número de desviació de trucades de Google al meu anunci

Les trucades registrades s'activen un cop l'anunci ha rebut un cert nombre de clics. Quan s'activen, s'assigna un número de desviació de trucades de Google a l'anunci, i podreu veure les dades de les trucades que ha rebut el vostre número al tauler de campanyes intel·ligents.

Si les trucades registrades ja s'han activat per a l'anunci, a continuació trobareu alguns dels motius habituals pels quals és possible que no vegeu cap número de desviació de trucades de Google a l'anunci:

• Cerca de Google vs. Google Maps: els números de desviació de trucades de Google només es mostren als anuncis que es publiquen a les versions per a mòbils i ordinadors de la Cerca de Google. Actualment, no s'inclouen les trucades fetes des de Google Maps.
  • Volum de cerques baix: és possible que no s'assigni cap número de desviació de trucades de Google als termes de cerca amb un volum de cerques molt baix.
  • Anuncis sense trucades registrades: la funció de trucades registrades està activada al nivell d'anunci, no al d'empresa. Per tant, si teniu diversos anuncis però no heu activat les trucades registrades per a tots, el número de desviació de trucades només es mostrarà als anuncis que tinguin activada aquesta funció.

No he rebut tantes trucades com esperava

A continuació trobareu alguns possibles motius pels quals el volum de trucades registrades pot veure's afectat:

• Cerca de Google vs. Google Maps: les trucades registrades només fan un seguiment de les trucades fetes des de campanyes intel·ligents que s'han publicat a la Cerca de Google. Actualment, no s'inclouen les trucades fetes des de Google Maps.
  • Volum de cerques baix: és possible que no s'assigni cap número de desviació de trucades de Google als termes de cerca amb un volum de cerques molt baix.
  • Anuncis sense trucades registrades: si teniu diversos anuncis per a la vostra empresa però no heu activat les trucades registrades per a tots, només veureu les trucades dels anuncis que tinguin activada aquesta funció.
Nota: els números de desviació de trucades de Google són obligatoris per a les campanyes intel·ligents noves amb un número de telèfon enllaçat en tots els països on aquests números de desviació de trucades estan disponibles. Consulteu la llista de països on els números de desviació de trucades de Google estan disponibles.