Forbedre resultatene til Smart-kampanjene dine

For å se undertekster på språket ditt må du slå på YouTube-teksting. Velg innstillingsikonet Bilde av ikonet for innstillinger i YouTube nederst i videospilleren, og velg så «Teksting» og ønsket språk.

Hvis Smart-kampanjen din har kjørt en stund og du leter etter måter du kan forbedre resultatene på, bør du sjekke ut tipsene nedenfor. Ved å følge dem kan du sikre at kampanjen er konfigurert slik at den når ut til de rette kundene.

Velg de rette søkeordtemaene i Smart-kampanjene dine

Søkeordtemaene du velger, bidrar til å avgjøre når annonsene blir vist. Derfor må du påse at søkeordtemaene er presise og relevante for bedriften.

Finn ut mer om søkeordtemaer i Smart-kampanjer

Kontroller posisjonsinnstillingene dine

Du må sørge for at annonsene vises på stedene bedriften betjener. Hvis du for eksempel vil nå ut til kunder som befinner seg opptil 50 kilometer fra bedriften, må du konfigurere annonsene i tråd med dette. Da unngår du også at annonsene vises i områder bedriften ikke betjener.

Finn ut mer om posisjonsinnstillinger i Smart-kampanjer

Gjennomgå budsjettet ditt

Med et konkurransedyktig budsjett er du sikret at annonsene dine blir eksponert for et tilstrekkelig antall kunder. Når du oppretter Smart-kampanjen din, anbefaler vi et budsjett basert på det gjennomsnittlige klikkvolumet for bedriftstypen og plasseringen din. Velg et budsjett du er komfortabel med, som samtidig er stort nok til at du får vist annonsene dine så ofte som du ønsker.

Finn ut hvordan du justerer budsjetter i Smart-kampanjer

Skriv effektive annonser

Annonsen din er en mulighet til å vise frem bedriften din og tiltrekke potensielle kunder. En effektiv annonse gir en tydelig og nøyaktig beskrivelse av bedriften din og viser hva som skiller deg fra konkurrentene. Gjennomgå annonsene dine regelmessig for å sikre at du formidler det rette budskapet, eller la oss hjelpe deg å finstemme annonseteksten med annonseforslag.

Følg disse retningslinjene for å sikre at du når målene du har satt deg med annonsene:

• Skriv 3–15 overskrifter på maks 30 tegn hver.
  • Oppgi 2–4 beskrivelser på maks 90 tegn hver.
Tips: Overskrifter og beskrivelser kan vises i en hvilken som helst rekkefølge, så du må påse at de fungerer både enkeltvis og i kombinasjon, og at de ikke er i strid med retningslinjene våre eller lokal lov og rett.

Finn ut hvordan du skriver effektive annonser for Smart-kampanjer

Gjennomgå seks tips for lønnsomme Smart-kampanjer

Lag flere versjoner av annonsen

Av resultathensyn anbefaler vi at du drar nytte av den maksimale grensen på tre annonser, ved å legge til tre ulike versjoner av annonsen din i hver Smart-kampanje. At du har flere annonser, fører ikke til ekstrakostnader, men derimot til at Google kan optimalisere kampanjeresultatene basert på den mest lønnsomme annonsen.

Hvis du vil legge til mer enn tre annonser, må du opprette en ny Smart-kampanje.

Du kan raskt lage flere annonseversjoner ved å klikke på Opprett ny annonse når du har skrevet ferdig annonseteksten.

Gi en god brukeropplevelse på nettstedet

Tenk deg at en kunde klikker på annonsen din. Hva gjør jeg? Sørg for at det er enkelt for brukerne å finne det de leter etter, når de kommer til nettstedet ditt. Tenk som en kunde – velg en landingsside som inneholder all informasjonen du har lovet i annonsen. Hvis kundene ikke finner det de er ute etter, er det større sannsynlighet for at de forlater nettstedet.

Gjennomgå tips om hvordan du finstemmer nettsteder

Test hastigheten på mobilnettstedet ditt

Registrer deg for å få hjelp og resultatforslag tilpasset deg

Merk: Veiledningen nedenfor er en del av den nye Google Ads-brukeropplevelsen. Du kan bruke den forrige utformingen ved å klikke på utseendeikonet og velge Bruk den forrige utgaven. Hvis du fortsatt bruker den forrige versjonen av Google Ads, kan du gjennomgå kartet over kontoen eller bruke søkefeltet øverst i Google Ads-navigasjonspanelet til å finne siden du søker etter.

Hvis vi ser at du kan oppnå bedre resultater med Smart-kampanjene dine, sender vi deg e-poster med hjelp og forslag som er personlig tilpasset. Slik slår du på denne funksjonen:

1. Klikk på administrasjonsikonet Admin Icon i Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Varsler øverst for å gå til Varsler-siden.
  4. Sjekk om du har valgt å motta hjelp og resultatforslag tilpasset kontoen din.