Forbedre resultatene til Smart-kampanjene dine

Hvis Smart-kampanjen din har kjørt en stund, og du leter etter måter du kan forbedre resultatene på, kan du lese disse tipsene for å sikre at kampanjen din er konfigurert for å nå ut til de rette kundene.

Velg de rette søkeordtemaene for Smart-kampanjene dine

Søkeordtemaene du velger, bidrar til å avgjøre når annonsene dine blir vist. Sørg derfor for at søkeordtemaene er nøyaktige, presise og relevante for bedriften din.

Om søkeordtemaer for bedrifter

Kontrollér posisjonsinnstillingene dine

Du må sørge for at annonsene dine vises på steder der bedriften din har virksomhet. Hvis du for eksempel ønsker å nå ut til kunder som befinner seg opptil 50 kilometer fra bedriften din, må du sørge for å konfigurere annonsene dine deretter. Da unngår du også at annonsene dine vises i områder bedriften din ikke betjener.

Posisjonsinnstillinger i Smart-kampanjer

Gjennomgå budsjettet ditt

Med et konkurransedyktig budsjett er du sikret at annonsene dine blir eksponert for et tilstrekkelig antall kunder. Når du oppretter Smart-kampanjen din, anbefaler vi et budsjett basert på det gjennomsnittlige klikkvolumet for bedriftstypen og plasseringen din. Velg et budsjett du er komfortabel med, som samtidig er stort nok til at du får vist annonsene dine så ofte som du ønsker.

Endre budsjettet ditt for Smart-kampanjer

Skriv effektive annonser

Annonsen din er en mulighet til å vise frem bedriften din og tiltrekke potensielle kunder. En effektiv annonse gir en tydelig og nøyaktig beskrivelse av bedriften din og viser hva som skiller deg fra konkurrentene. Gjennomgå annonsene dine regelmessig for å sikre at du formidler riktig budskap, eller så kan vi hjelpe deg med å forbedre annonseteksten med annonseforslag.

Skriv effektive annonser for Smart-kampanjer

Tips for vellykkede Smart-kampanjer

Ha minst tre forskjellige annonser for hver Smart-kampanje

Du oppnår de beste resultatene ved å ha minst tre annonseversjoner for hver Smart-kampanje. Du betaler ikke noe ekstra for å ha mer enn én annonse, og det gjør også at Google kan optimalisere kampanjeresultatene dine basert på annonsen som gir best resultater.

Du kan raskt lage flere annonseversjoner ved å klikke på Lag en annonse til når du har skrevet ferdig annonseteksten.

Gi en god brukeropplevelse på nettstedet

Tenk deg at en kunde klikker på annonsen din. Hva gjør jeg? Sørg for at det er enkelt for brukerne å finne det de leter etter, når de kommer til nettstedet ditt. Tenk som en kunde – velg en landingsside som inneholder all informasjonen du har lovet i annonsen. Hvis kundene ikke finner det de leter etter, er det større sannsynlighet for at de forlater nettstedet.

Tips om hvordan du kan effektivisere nettstedet ditt

Test nettstedet ditt