Älykkään kampanjan toimivuuden parantaminen

Jos haluat nähdä tekstitykset omalla kielelläsi, laita YouTube-tekstitykset päälle. Klikkaa videosoittimen alareunasta Asetukset-kuvaketta Kuva YouTuben asetuskuvakkeesta ja valitse sitten "Tekstitykset" ja haluamasi kieli.

Jos Älykäs kampanjasi on ollut käynnissä jo jonkin aikaa ja haluat parantaa sen tuloksia, tutustu alla oleviin vinkkeihin. Niiden avulla voit varmistaa, että kampanjasi tavoittaa juuri oikeat asiakkaat.

Valitse sopivia avainsanateemoja Älykkäisiin kampanjoihisi

Valitsemasi avainsanateemat vaikuttavat siihen, milloin mainoksesi näkyvät. Kannattaa siis varmistaa, että avainsanateemat ovat tarkkoja ja yrityksesi kannalta osuvia.

Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden avainsanateemoista.

Tarkista sijaintiasetuksesi

Mainokset kannattaa kohdistaa sinne, missä yrityksesi toimii. Jos esimerkiksi haluat tavoittaa asiakkaita 50 kilometrin säteellä yrityksestäsi, valitse sijaintiasetukset sen mukaisesti. Näin varmistat myös, etteivät mainoksesi näy alueilla, joilla yrityksesi ei toimi.

Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden sijaintiasetuksista.

Tarkista budjettisi

Kilpailukykyisellä budjetilla voit varmistaa, että mainoksesi saavat sopivasti näkyvyyttä asiakkaiden keskuudessa. Kun luot Älykkään kampanjan, suosittelemme budjettia sen perusteella, kuinka paljon toimialasi yritykset ja sijainnissasi toimivat yritykset saavat keskimäärin klikkauksia. Valitse itsellesi sopiva budjetti, jonka avulla mainoksesi voivat näkyä niin usein kuin haluat.

Lue lisää Älykkäiden kampanjoiden budjetin muokkaamisesta.

Kirjoita tehokkaita mainoksia

Mainoksesi avulla voit esitellä yritystäsi ja houkutella potentiaalisia asiakkaita. Tehokas mainos kuvaa yritystäsi selvästi ja tarkasti sekä erottaa sen kilpailijoista. Tarkista mainoksesi säännöllisesti varmistaaksesi, että ne välittävät oikean viestin. Voimme myös auttaa parantamaan mainostekstiäsi tekemällä sinulle mainosehdotuksia.

Näin varmistat, että voit saavuttaa mainoksilla valitsemasi tavoitteet:

• Kirjoita 3–15 otsikkoa, joissa kussakin on enintään 30 merkkiä.
  • Kirjoita 2–4 kuvausta, joissa kussakin on enintään 90 merkkiä.
Vinkki: Otsikot ja kuvaukset voivat näkyä missä tahansa järjestyksessä, joten varmista, että ne kuulostavat hyviltä sekä yksittäin että yhdessä. Muista myös noudattaa käytäntöjämme ja paikallista lakia.

Lue lisää tehokkaan mainoksen kirjoittamisesta Älykkäitä kampanjoita varten.

Katso kuusi vinkkiä toimivien Älykkäiden kampanjoiden luomiseen.

Luo useita mainosversioita

Jos haluat päästä parhaisiin tuloksiin, luo kuhunkin Älykkääseen kampanjaan vähintään kolme mainosversiota. Useamman kuin yhden mainoksen luomisesta ei tule lisäkuluja, ja näin Google voi optimoida kampanjasi tulokset käyttämällä parhaiten toimivaa mainosta.

Jos haluat enemmän kuin kolme mainosversiota, luo uusi Älykäs kampanja.

Kun olet viimeistellyt mainoksesi, voit luoda nopeasti uusia mainosversioita klikkaamalla Luo uusi mainos.

Tarjoa hyvä sivustokokemus

Asiakas klikkaa mainostasi – mitä sitten tapahtuu? Varmista, että asiakas löytää sivustoltasi etsimänsä. Asetu asiakkaan asemaan ja valitse laskeutumissivu, joka sisältää kaikki mainoksessa mainitut tiedot. Jos asiakas ei löydä etsimäänsä, hän poistuu sivustolta todennäköisemmin.

Katso vinkkejä verkkosivuston parantamiseen.

Vertaile mobiilisivustosi nopeutta.

Tilaa hyödylliset vinkit ja ehdotukset

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Jos huomaamme, että Älykkäiden kampanjoidesi tuloksia on mahdollista parantaa, lähetämme sähköpostiisi hyödyllisiä vinkkejä ja ehdotuksia. Näin tilaat vinkit ja ehdotukset:

1. Klikkaa Google Ads ‐tililtä Järjestelmänvalvoja-kuvaketta Admin Icon.
  2. Klikkaa Asetukset.
  3. Siirry Ilmoitukset-sivulle klikkaamalla sivun yläosasta Ilmoitukset.
  4. Ota tiliäsi koskevat hyödylliset vinkit ja ehdotukset käyttöön vaihtopainikkeella.