Gør din Smart-kampagne mere effektiv

Aktivér YouTube-undertekster for at få vist undertekster på dit modersmål. Vælg ikonet for indstillinger Billede af ikonet for YouTube-indstillinger nederst i videoafspilleren, vælg "Undertekster", og vælg derefter sprog.

Hvis din Smart-kampagne har kørt i et stykke tid, og du gerne vil have bedre resultater, kan du bruge disse tips for at sikre, at din kampagne er konfigureret til at nå ud til de rigtige kunder.

Vælg de rigtige søgeordstemaer til dine Smart-kampagner

De søgeordstemaer, du vælger, er med til at bestemme, hvornår dine annoncer vises, så sørg for, at dine søgeordstemaer er nøjagtige, præcise og relevante for din virksomhed.

Få flere oplysninger om søgeordstemaer i Smart-kampagner

Tjek dine lokationsindstillinger

Du vil gerne have dine annoncer vist på de steder, som din virksomhed viser. Hvis du f.eks. vil nå ud til kunder, der er 30 kilometer fra din virksomhed, skal du sørge for at konfigurere dine annoncer tilsvarende. Derved undgår du også, at dine annoncer vises i områder, som din virksomhed ikke betjener.

Få flere oplysninger om lokationsindstillinger i Smart-kampagner

Gennemgå dit budget

Et konkurrencedygtigt budget hjælper dig med at sikre, at dine annoncer opnår den rette grad af eksponering over for kunderne. Når du konfigurerer din Smart-kampagne, anbefaler vi et budget baseret på gennemsnitlig klikvolumen for din virksomhedstype og dit sted. Vælg et budget, som du finder passende, og som også giver dig mulighed for at få dine annoncer vist så ofte, som du ønsker.

Få flere oplysninger om, hvordan du redigerer dit budget til Smart-kampagner

Skriv effektive annoncer

Din annonce giver dig mulighed for at præsentere din virksomhed og tiltrække potentielle kunder. En effektiv annonce beskriver klart og præcist din virksomhed og får den til at skille sig ud fra konkurrenterne. Gennemgå dine annoncer regelmæssigt for at sikre, at de sender det rette budskab, eller lad os hjælpe dig med at forbedre din annoncetekst med annonceforslag.

Følg disse retningslinjer for at sikre, at dine annoncer opfylder dine valgte mål:

• Skriv mellem 3 og 15 overskrifter med højst 30 tegn hver
  • Skriv mellem 2 og 4 beskrivelser med højst 90 tegn hver
Tip! Overskrifter og beskrivelser kan blive vist i vilkårlig rækkefølge, så sørg for, at de giver mening både hver for sig (eller i kombination med andre søgeord), og at de ikke overtræder vores politikker eller lokal lovgivning.

Få flere oplysninger om, hvordan du skriver en effektiv annonce til Smart-kampagner

Gennemgå 6 tips til succesfulde Smart-kampagner

Skriv forskellige versioner af din annonce

For at opnå de bedste resultater anbefaler vi, at du udnytter de tre annoncers maksimum ved at tilføje 3 forskellige versioner af din annonce for hver Smart-kampagne. Der er ingen ekstra omkostninger ved at have mere end 1 annonce, og det giver samtidig Google mulighed for at optimere din kampagneeffektivitet baseret på den mest effektive annonce.

Hvis du vil tilføje mere end 3 annoncer, skal du oprette en ny Smart-kampagne.

Du kan hurtigt oprette flere annonceversioner ved at klikke på Opret ny annonce, når du er færdig med at skrive din annonce.

Skab en god websiteoplevelse

En kunde har klikket på din annonce. Hvad nu? Sørg for, at det, når en bruger er kommet til dit website, er let at finde det, som vedkommende er kommet efter. Prøv at tænke som en kunde: Vælg en landingsside, der indeholder alle de oplysninger, som annoncen har lovet. Hvis kunderne ikke finder det, de leder efter, forlader de sandsynligvis websitet igen.

Gennemgå tips til forbedring af dit website

Sammenlign hastigheden på dit mobilwebsite

Tilvælg tilpasset hjælp og tilpassede forslag til effektivitetsforøgelse

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Hvis vi konstaterer, at dine Smart-kampagner kan blive mere effektive, sender vi dig en mail med tilpasset hjælp og tilpassede forslag. Sådan aktiverer du funktionen:

1. Klik på ikonet Administrator Admin Icon på din Google Ads-konto.
  2. Klik på Præferencer.
  3. Klik på Notifikationer øverst på siden for at åbne siden "Notifikationer".
  4. Tjek, om du har valgt at modtage tilpasset hjælp og tilpassede forslag til effektivitetsforøgelse for din konto.