Exponeringar i smarta kampanjer

En exponering räknas varje gång din annons visas på Google Sök, Google Maps, Gmail, YouTube eller på en Google-partners webbplats. Läs mer om hur du skriver en effektiv annons för smarta kampanjer

Exponeringarna indikerar hur ofta din annons visas för potentiella kunder. Exponeringar är bra för att skapa varumärkesmedvetenhet eller hjälpa människor att känna igen och bekanta sig med ditt företag.

• Ju fler exponeringar du får, desto mer sannolikt får du klick och samtal från potentiella kunder via din annons.
  • Du debiteras inte för exponeringar.

Information om exponeringar

Utöver information om antalet exponeringar som kampanjen får hittar du även insikter om hur dina annonser når människor. Du kan se var dina annonser visas, åldersgruppen för de personer som ser dina annonser eller hur många gånger dina annonser visas på mobila enheter.

Om du behöver hjälp att felsöka problem med annonsexponeringar kan du läsa mer om varför du inte ser din smarta kampanj i Googles sökresultat.