Älykkäiden kampanjoiden yleiskatsaus

• Älykkäiden kampanjoiden avulla voit korostaa liiketoimintasi myyntivaltteja ja houkutella asiakkaita.
  • Voit luoda yrityksellesi yksittäisen kampanjan, tai sinulla voi olla käynnissä useita kampanjoita, jotka esittelevät eri tuotteita tai palveluita.

Näin mainokset toimivat

Kun luot älykkään kampanjan, kirjoitat ensin yritystäsi kuvailevan mainoksen. Lisäksi kuvailet yrityksesi tarjoamia tuotteita tai palveluja ja määrität budjetin. Mainoksesi näytetään tämän jälkeen potentiaalisille asiakkaille, kun he etsivät oman alasi yrityksiä Googlesta tai Google Mapsista.

Älykäs mainoksesi voi näkyä, kun maantieteellisellä kohdistusalueellasi olevat potentiaaliset asiakkaat tekevät hakuja yritykseesi liittyvillä lausekkeilla Googlessa tai Google Mapsissa. Mainoksesi voidaan näyttää myös muille kuin lähistöllä oleville käyttäjille, jos he lisäävät hakuunsa yritykseesi liittyviä termejä ja yrityksesi sijainnin.

Miltä mainos näyttää?
Ylelliset jokiristeilyt – varaa lomasi tänään
www.example.com/Risteilyt
Kierrä maailmaa jokia pitkin. Valitut kohteet myynnissä!

Mainoksesi koostuu seuraavista osista:

Nimi Kuvaus
Otsikko

Otsikko on mainoksen yläosassa oleva sininen teksti. Kun asiakas klikkaa mainoksen otsikkoa, hänet ohjataan verkkosivustolle, jonka olet määrittänyt yrityksellesi.

Otsikon 1 enimmäispituus: 30 merkkiä (tai 15 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä* käyttävissä kielissä)

Otsikon 2 enimmäispituus: 30 merkkiä (tai 15 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä* käyttävissä kielissä)

Mainosteksti

Esittele yrityksesi ensisijaisia myyntivaltteja kuvailemalla tuotteitasi tai palveluitasi. Halutessasi voit lisätä mainostekstiin myös asiakkaille suunnatun erikoistarjouksen.

Enimmäispituus: 80 merkkiä (tai 40 merkkiä kaksinkertaista merkkileveyttä* käyttävissä kielissä).

Verkkosivuston URL-osoite (linkki)

Näytämme yrityksesi verkkosivuston URL-osoitteen. Voit käyttää kussakin mainoksessasi eri URL-osoitetta.

Sivustolinkit

Automaattiset sivustolinkit ovat automaattisesti luotuja linkkejä, jotka näkyvät mainostekstisi alla. Nämä linkit ohjaavat potentiaalisia asiakkaita sellaisille verkkosivustosi sivuille, jotka liittyvät heidän tekemiinsä hakuihin.

Kartan merkki Merkki voi näkyä mainoksessasi, joka näytetään lähellä yritystäsi oleville asiakkaille. Jos asiakas klikkaa merkkiä, hänet ohjataan yrityksesi sijaintiin Google Mapsissa.
Puhelinnumero

Jos lisäät puhelinnumeron, se näytetään mobiilihakumainoksessasi, pöytätietokoneen hakumainoksessasi, Google Display ‑verkoston mainoksessasi ja Google Maps ‑mainoksessasi. Jotta puhelinnumero voidaan näyttää, saatat joutua vahvistamaan, että omistat kyseisen puhelinnumeron.

Vaikka käyttäisit soittoraportointia, sinun on silti vahvistettava oikean puhelinnumerosi omistajuus, jotta voimme näyttää mainoksissasi käytettävän yksilöllisen Google-soitonsiirtonumeron.

Osoite

Jos haluat näyttää yrityksen osoitteen, Google Ads ‑tilisi on linkitettävä Google My Business ‑tiliin, jotta kyseisellä tilillä hallinnoitava osoite voidaan näyttää.

*Kaksinkertaista merkkileveyttä käyttävien kielten merkkileveys on kaksinkertainen. Tällaisia kieliä ovat esimerkiksi kiina, japani ja korea.

Useiden kampanjoiden luominen yhdelle yritykselle

Jos haluat mainostaa liiketoimintasi eri osa-alueita, voit luoda yrityksellesi useita kampanjoita ja määrittää kullekin kampanjalle eri tuotteen tai palvelun sekä budjetin. Esimerkiksi leipomo saattaa haluta luoda tavallisen leipomoaiheisen mainoksen lisäksi toisen hääkakkuaiheisen mainoksen.

Jos sinulla on useita kampanjoita, saatat haluta käyttää suuremman osan budjetistasi yhteen kampanjaan tai jakaa budjetin tasaisesti kaikkien kampanjoiden kesken. Muistathan, että älykkäiden kampanjoidesi kokonaisbudjetti on kaikkien mainostesi yhteenlaskettu budjetti. Jos olet esimerkiksi luonut yrityksellesi kolme kampanjaa ja asettanut kunkin mainoksen päiväbudjetiksi 10 €, kokonaisbudjettisi on 30 € päivässä.

Vaihtoehtoinen mainosteksti

Jotta mainoksesi houkuttelisi useampia asiakkaita ja saisi enemmän klikkauksia, yrityksestä antamiasi tietoja ja verkkosivustosi sisältöä käytetään vaihtoehtoisten mainosten luomiseen ja testaamiseen.

Sekä alkuperäistä mainosta että uusia mainoksia näytetään, jotta voidaan määrittää, mitkä mainokset ovat tehokkaimpia. Jos jotkut mainokset toimivat jatkuvasti muita paremmin, näitä mainoksia aletaan ajan mittaan näyttää useammin.