Oversigt over Smart-kampagner

• Dine Smart-kampagner kan hjælpe dig med at fremhæve gode argumenter for at vælge din virksomhed og dermed tiltrække kunder.
  • Du kan oprette én samlet kampagne for din virksomhed eller køre flere kampagner for at fremhæve forskellige produkter eller tjenester.

Sådan fungerer annoncer

Når du tilmelder dig en Smart-kampagne, skriver du en annonce, der beskriver din virksomhed. Du beskriver også din virksomheds produkt eller tjenester og angiver et budget. Din annonce er det, potentielle kunder ser, når de søger efter virksomheder som din på Google eller Google Maps.

Din Smart-annonce kan blive vist, når potentielle kunder i dit målrettede geografiske område søger efter sætninger med relation til din virksomhed på Google eller Google Maps. Din annonce kan også blive vist for personer, som befinder sig uden for dit nabolag, men som medtager termer, der er relateret til din virksomhed og din virksomhedsadresse, i deres søgninger.

Sådan ser en annonce ud
Luksusferie på flodbåd – Bestil rejsen i dag
www.eksempel.dk/Cruise
Udforsk og nyd livet langs floderne. Udsalg på udvalgte destinationer!

Din annonce består af følgende dele:

Navn Beskrivelse
Overskrift

Din overskrift er den blå tekst øverst i annoncen. Når kunderne klikker på annonceoverskriften, videresendes de til det website, du har angivet for din virksomhed.

Maksimumlængde for overskrift 1: 30 tegn (15 tegn for sprog med tegn med dobbelt bredde*)

Maksimumlængde for overskrift 2: 30 tegn (15 tegn for sprog med tegn med dobbelt bredde*)

Annoncetekst

Sæt fokus på din virksomheds primære salgsargumenter ved at beskrive dine produkter eller tjenester, eller medtag et særtilbud til kunder.

Maksimumlængde: 80 tegn (40 tegn for sprog med tegn med dobbelt bredde*)

Websiteadresse (link)

Vi viser webadressen på din virksomheds website. Du kan bruge en særskilt webadresse for hver af dine annoncer.

Undersidelinks

Automatiske undersidelinks er automatisk genererede links, der vises under din annoncetekst. Disse links sender kunderne videre til de sider på dit website, der er relevante i forbindelse med deres søgninger.

Kortmarkør Der vises muligvis en markør i din annonce til glæde for kunder, som befinder sig i nærheden af din virksomhed. Hvis kunden klikker på markøren, føres vedkommende til din virksomhedsadresse på Google Maps.
Telefonnummer

Hvis du angiver et telefonnummer, vises det i din mobilsøgningsannonce, din søgeannonce på computere, din annonce på Google Displaynetværket og din annonce på Google Maps. Du skal muligvis bekræfte ejerskab af dit telefonnummer, før det kan blive vist.

Hvis du bruger opkaldsrapportering, skal du også bekræfte ejerskab af dit faktiske telefonnummer, før vi kan vise det unikke Google-viderestillingsnummer i dine annoncer.

Adresse

Hvis du vil vise din virksomhedsadresse, skal din Google-konto være linket til en Google My Business-konto for at kunne vise den adresse, der administreres på kontoen.

* Dobbeltbreddesprog er sprog, der bruger tegn med dobbelt bredde, f.eks. kinesisk, japansk og koreansk.

Oprettelse af flere kampagner til én virksomhed

Hvis du vil annoncere for forskellige aspekter af din virksomhed, kan du oprette flere kampagner til din virksomhed og angive et forskelligt produkt/en forskellig tjeneste og et selvstændigt budget for hver af dem. Hvis du eksempelvis har et bageri, kan du oprette en generel annonce for bageriet og en særskilt annonce for "bryllupskager".

Hvis du har flere kampagner, kan du vælge at afsætte en større del af dit budget til én kampagne eller fordele dit budget jævnt. Husk! Det samlede budget for Smart-kampagner er det kombinerede budget for alle dine annoncer. Hvis du f.eks. har tre kampagner til din virksomhed og angiver et dagligt budget på 10 USD for hver annonce, bliver dit samlede budget op til 30 USD om dagen.

Tekst til alternative annoncer

For at gøre det muligt for din annonce at tiltrække flere kunder og få flere klik bruges de oplysninger, du angiver om din virksomhed, og indholdet på dit website til at oprette og teste alternative annoncer.

Både den oprindelige annoncer og de nye annoncer køres, så det er muligt at se, hvad der er mest effektivt. Hvis nogle af annoncerne konsekvent er mere effektive end andre, køres disse annoncer oftere.