Sett opp konverteringssporing for «Butikksalg (datapartner)»

Butikksalg (datapartner) er en type konverteringssporing utenfor nettet, og med denne funksjonen finner en tredjeparts datapartner samsvar mellom klikk på Google Ads-annonsene dine og informasjonen om salg utenfor nettet som du sporer i et CRM-system. Dette samsvaret etableres via en sporingstag på nettstedet ditt. Datapartneren importerer så konverteringene dine til Google Ads, og dermed kan du se hvilke søkeord, annonser, annonsegrupper og kampanjer som sannsynligvis har størst innvirkning på salg i butikk.

Før du begynner

Konverteringer ved butikksalg er bare tilgjengelig for store annonsører som har flere fysiske butikker. Spør kontorepresentanten din om konverteringer ved butikksalg er tilgjengelig for bedriften din. Kontorepresentanten må registrere deg for konverteringer ved butikksalg og hjelpe deg med oppsettsprosessen.

For å spore konverteringer ved butikksalg må du også

Veiledning

Du må samarbeide med Google Ads-kontorepresentanten din for å få på plass sporing av konverteringer ved butikksalg (datapartner). Vedkommende veileder deg gjennom denne fremgangsmåten:

1. Etabler API-tilgang for datapartnere. Datapartnerne må be om tilgang til Google Ads API (AdWords API). Deretter må du bekrefte forespørselen fra datapartneren i Google Ads-kontoen din.
  2. Opprett en fil fra CRM-systemet ditt basert på en mal fra datapartneren, og send den til partneren. Du begynner med å sende en øvelsesfil for å kontrollere at alt fungerer. Deretter sender du regelmessig en fil til datapartneren, som samsvarer med datapartnerens krav. Da kan vedkommende spore konverteringene dine.
  3. Datapartneren gir deg en tag for konverteringssporing du må legge til på nettsted ditt.
  4. Kontorepresentanten konfigurerer konverteringshandlinger for butikksalg i Google Ads-kontoen din.

Link til beslektet innhold