Google Ads ‑tilin valmistelu toimipistemyyntiä varten

Jos haluat mitata toimipistemyyntiä Googlen avulla, seuraa alla olevia ohjeita Google Ads ‑tililläsi.

Sisällys:

Vaihe 1: Tarkista ehtojen täyttyminen yritystyyppisi perusteella

Toimipistemyyntiraportointi on saatavilla ehdot täyttäville vähittäiskaupoille, ravintoloille ja autoteollisuuden OEM-valmistajille / alueellisille jälleenmyyjäryhmille. Tarkista myös kelpoisuusehdot.

Vaihe 2: Ota yhteyttä Google Ads ‑edustajaasi

Jos Google Ads ‑tilisi täyttää ehdot, ota seuraavaksi yhteyttä Google Ads ‑edustajaasi. Hän voi hoitaa tilisi rekisteröinnin toimipistemyyntimittausta varten.

Toimipistemyyntimäärien raportointi ja senhetkiseen oletuskonversioarvoon perustuva toimipistemyyntiarvojen raportointi näkyy automaattisesti kelpoisuusehdot täyttävien ja toimipistemyyntimittausta varten rekisteröityneiden mainostajien Google Ads ‑tileillä. Jos haluat ladata tiivistettyä toimipistetapahtumadataa ja saada näin dynaamisempia toimipistemyyntiarvoja, lue lisää tilin kelpoisuusvaatimuksista.

Vaihe 3: Luo toimipistemyynti‑konversiotapahtuma

Huom. Alla olevat ohjeet koskevat Google Adsin uutta ulkoasua. Jos haluat käyttää aiempaa ulkoasua, klikkaa Ulkoasu-kuvaketta ja valitse Käytä aiempaa ulkoasua. Jos käytät Google Adsin aiempaa versiota, etsi haluamasi sivu Ominaisuuksien sijainnit ‑artikkelin avulla tai käyttämällä Google Adsin yläreunan navigaatiopaneelissa olevaa hakukenttää.

Kun olet rekisteröitynyt automaattisen toimipistemyyntimääriä koskevan datan vastaanottajaksi, Google Ads ‑tililläsi tulisi näkyä toimipistemyynti‑konversiotapahtuma.

Kun toimipistemyynti‑konversiotapahtuma näkyy Google Ads ‑tililläsi, suosittelemme, että muokkaat asetuksia ja päivität konversiotapahtuman oletuskonversioarvon.

Animoitu GIF-kuva, jossa näkyy, miten voit muuttaa konversioarvoa kaupasta ostoille.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Yhteenveto.
  4. Klikkaa Uusi konversiotapahtuma.
  5. Klikkaa Toimipistemyynti.
  6. Valitse Toimipistemyynti ja klikkaa Jatka.
  7. Klikkaa muokattavaa toimipistemyynti-konversiotapahtumaa.
  8. Klikkaa Muokkaa asetuksia. Nyt voit tehdä toimipistemyynti‑konversiotapahtumaan haluamasi muutokset.
  9. Jos haluat muuttaa toimipistemyynti‑konversiotapahtuman attribuutiomallia, klikkaa Attribuutiomalli-osiota ja valitse Viimeinen klikkaus tai Dataan perustuva. Valitsemasi attribuutiomalli määrää, kuinka paljon konversiokrediittiä kullekin klikkaukselle kirjataan. Lue lisää attribuutiomalleista.
  10. Suosittelemme, että päivität toimipistemyynnin oletusarvon. Voit tehdä sen klikkaamalla Arvo-osiota ja päivittämällä kentässä näkyvän arvon. Arvoksi kannattaa valita myyntitilauksen keskimääräinen arvo, sillä siitä voi olla enemmän hyötyä toimipistemyyntidataa arvioitaessa.
    1. Huom. Jos saat toimipistemyyntiarvoja automaattisesti, oletusarvoa ei käytetä. Jos lataat toimipistetapahtumadataa, oletusarvoa käytetään vain, jos lopetat hyväksyttävän toimipistetapahtumadatan lataamisen jonkin ajan kuluttua.

Jos haluat ladata toimipistetapahtumadataa ja Google Ads ‑tilisi on hyväksytty, sinun on hyväksyttävä toimipistemyyntilatausten asiakasdataa koskevat ehdot Google Ads ‑tililläsi. Lue ja hyväksy ehdot seuraamalla alla olevia ohjeita.

1. Klikkaa Google Ads ‑tililtäsi Tavoitteet-kuvaketta Goals Icon.
  2. Klikkaa osiovalikosta avattavaa Konversiot-valikkoa.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Laajenna "Asiakasdataa koskevat ehdot" klikkaamalla ja tutustu käytäntöihin. Varmista, että pystyt noudattamaan käytäntöjä.
  5. Klikkaa "Olen lukenut ehdot ja hyväksyn ne" (jos haluat käyttää toimipistemyyntimittausta).

Yritystyypin ja ehtojen täyttymisen selvittäminen

Toimipistemyyntimittaus on saatavilla vähittäiskaupoille, ravintoloille ja autoteollisuuden OEM-valmistajille tai alueellisille jälleenmyyjäryhmille. Alta näet esimerkkejä hyväksyttävistä toimipistetyypeistä. Listasta voi puuttua myös muita asioita. Jos olet epävarma jostakin asiasta, ota yhteyttä Google Ads ‑edustajaasi.

Yritystyyppi Esimerkkejä toimipisteistä

Vähittäiskaupat, ravintolat ja autoteollisuuden OEM-valmistajat / alueelliset jälleenmyyjäryhmät

Lue lisää toimipistemyyntimittauksesta vähittäiskaupoille, ravintoloille ja autoteollisuuden OEM-valmistajille / alueellisille jälleenmyyjäryhmille (beta).

• Erikoistumattomat vähittäiskaupat, joissa myydään erilaisia tuotteita tai tiettyyn kategoriaan kuuluvia tuotteita, kuten vaatteita tai elektroniikkaa
  • Ruokakaupat
  • Rautakaupat
  • Toimistotarvikekaupat
  • Auton varaosia ja renkaita myyvät liikkeet sekä korjaamot
  • Hius- tai kynsisalongit
  • Kaikentyyppiset ravintolat
  • Autoteollisuuden OEM-valmistajat / alueelliset jälleenmyyjäryhmät
  • Huoltoasemat

Onnittelut! Google Ads ‑tilisi on nyt valmis toimipistemyyntimittauksen käyttöön. Jos haluat ladata ensimmäisen osapuolen toimipistemyyntidatan, sinun on valmisteltava ja ladattava toimipistemyyntidatasi.

PALAA "OSTOT KAUPASTA" ‑ETUSIVULLE