Om parallellsporing

Parallellsporing har vært aktivert for søke-, Shopping- og bannerkampanjer på de fleste nettlesere. (Vi fortsetter å utvide dekningen i månedene fremover.) Parallellsporing blir tilgjengelig i videokampanjer senere i 2019. Parallellsporing er foreløpig ikke tilgjengelig for hotellkampanjer, så du trenger ikke å slå på denne funksjonen for at kampanjen din skal fungere normalt.

Med parallellsporing lastes landingssiden din inn raskere. Dermed kan antallet tapte besøk reduseres, noe som igjen kan gi flere konverteringer og bedre annonseresultater. Med parallellsporing sendes kundene direkte fra annonsen din til den endelige nettadressen mens sporingen pågår i bakgrunnen (dvs. brukeren sendes ikke først til sporingsnettadressen).

Viktig

Kontakt leverandøren av klikkmålingsverktøyet du bruker, for å sikre at systemet er kompatibelt med parallellsporing. Kompatibiliteten kan variere avhengig av de spesifikke funksjonene du har slått på. Hvis verktøyene ikke er kompatible, kan klikkmålingen slutte å fungere. Hvis du er leverandør av løsninger for klikkmåling, kan du finne mer informasjon i veiledningen vår for partnere.

Slik fungerer det

Med parallellsporing videresendes kundene direkte til landingssiden din mens sporingen pågår i bakgrunnen.

Slik ser parallellsporing ut:

1. Kunden klikker på annonsen din.
  2. Kunden ser landingssiden din.

Samtidig skjer dette i bakgrunnen:

1. Google Ads-klikksporeren lastes inn.
  2. Sporingsnettadressen lastes inn.
  3. Hvis du bruker mer enn én klikksporer, kan dette føre til flere viderekoblinger.

Uten parallellsporing må kundene gjennom én eller flere viderekoblinger før de kommer til landingssiden etter å ha klikket på annonsen din. Dermed tar det lengre tid før kundene når frem til landingssiden din.

Slik ser sporingen ut uten parallellsporing:

1. Kunden klikker på annonsen din.
  2. Google Ads-klikksporeren lastes inn.
  3. Sporingsnettadressen lastes inn.
  4. Eventuelle ekstra sporingsnettadresser lastes inn.
  5. Kunden ser landingssiden din.