Tietoja samanaikaisesta seurannasta

Samanaikaisen seurannan käyttö on pakollista Haku-, Shopping-, Display- ja Videokampanjoissa. Hotellikampanjoissa samanaikaisen seurannan käyttö on valinnaista. Samanaikaisen seurannan valitsin voi edelleen näkyä joidenkin tilien asetuksissa, mutta se on käytettävissä vain Hotellikampanjoissa.

Samanaikainen seuranta nopeuttaa laskeutumissivusi latautumista, mikä voi vähentää menetettyjen käyntien määrää. Tämä voi lisätä konversioita ja tehostaa mainontaasi. Kun samanaikainen seuranta on käytössä, mainostasi klikkaavat asiakkaat siirtyvät suoraan lopulliseen URL-osoitteeseesi (eivätkä seuranta-URL-osoitteeseesi) ja klikkausten mittaus tapahtuu taustalla.

Tärkeää

Varmista klikkausmittausratkaisusi toimittajalta, että ratkaisusi on yhteensopiva samanaikaisen seurannan kanssa. Käyttöön ottamasi ominaisuudet voivat vaikuttaa yhteensopivuuteen. Jos ratkaisu ei ole yhteensopiva, klikkausten mittaus ei välttämättä toimi. Jos olet klikkausten mittausratkaisujen toimittaja, voit katsoa lisätietoja kumppanioppaasta.

Näin se toimii

Animaatio, josta näkyy, miten samanaikainen seuranta toimii

Kun samanaikainen seuranta on käytössä, asiakkaat ohjataan suoraan laskeutumissivullesi ja klikkausten mittaus tapahtuu taustalla.

Samanaikainen seuranta toimii näin:

1. Asiakas klikkaa mainostasi.
  2. Asiakas näkee laskeutumissivusi.

Samaan aikaan taustalla tapahtuu näin:

1. Google Adsin klikkausseuranta latautuu.
  2. Seuranta-URL-osoite latautuu.
  3. Jos käytössäsi on useita klikkausseurantoja, uudelleenohjauksia voidaan ladata useampia.

Jos samanaikainen seuranta ei ole käytössä, asiakkaat siirtyvät mainoksesi klikkauksen jälkeen laskeutumissivullesi vähintään yhden uudelleenohjauksen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaiden pääseminen laskeutumissivullesi kestää pitempään.

Seuranta toimii näin, jos samanaikainen seuranta ei ole käytössä:

1. Asiakas klikkaa mainostasi.
  2. Google Adsin klikkausseuranta latautuu.
  3. Seuranta-URL-osoite latautuu.
  4. Mahdolliset muut seuranta-URL-osoitteet ladataan.
  5. Asiakas näkee laskeutumissivusi.