Tietoa samanaikaisesta seurannasta

30.10.2018 lähtien samanaikainen seuranta on ollut käytössä Haku‑ ja Shopping-kampanjoissa useimmilla selaimilla (laajennamme saatavuutta tulevina kuukausina). Samanaikainen seuranta on käytettävissä Display-kampanjoissa 1.5.2019 alkaen, ja sen käyttäminen on pakollista 31.7.2019 ᠎alkaen. Samanaikainen seuranta tulee käytettäväksi Videokampanjoille myöhemmin vuoden 2019 aikana. Samanaikainen seuranta ei ole tällä hetkellä käytettävissä Hotellikampanjoissa, joten sinun ei tarvitse ottaa sitä käyttöön varmistaaksesi kampanjasi normaalin toiminnan.

Samanaikainen seuranta nopeuttaa laskeutumissivusi latautumista, mikä voi vähentää menetettyjen käyntien määrää. Tämä voi lisätä konversioita ja tehostaa mainontaasi. Kun samanaikainen seuranta on käytössä, mainostasi klikkaavat asiakkaat siirtyvät suoraan lopulliseen URL-osoitteeseesi (eivätkä seuranta-URL-osoitteeseesi) ja klikkausten mittaaminen tapahtuu taustalla.

Tärkeää

Varmista klikkausmittausratkaisusi toimittajalta, että ratkaisusi on yhteensopiva samanaikaisen seurannan kanssa. Yhteensopivuus voi vaihdella käytössä olevien ominaisuuksien mukaan. Jos ratkaisu ei ole yhteensopiva, klikkausmittaus tai laskeutumissivu saattaa lakata toimimasta, kun otat tämän asetuksen käyttöön. Jos olet klikkausmittausratkaisujen toimittaja, lisätietoja on kumppanioppaassa.

Toimi näin

Kun samanaikainen seuranta on käytössä, asiakkaat ohjataan suoraan laskeutumissivullesi ja klikkausten mittaaminen tapahtuu taustalla.

Samanaikainen seuranta toimii näin:

1. Asiakas klikkaa mainostasi.
  2. Asiakas näkee laskeutumissivusi.

Samaan aikaan taustalla tapahtuu näin:

1. Google Adsin klikkausseuranta latautuu.
  2. Seuranta-URL-osoite latautuu.
  3. Jos käytössäsi on useita klikkausseurantoja, voidaan ladata lisäuudelleenohjauksia.

Jos samanaikainen seuranta ei ole käytössä, asiakkaat siirtyvät mainoksesi klikkauksen jälkeen laskeutumissivullesi vähintään yhden uudelleenohjauksen kautta. Tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaiden pääseminen laskeutumissivullesi kestää pitempään.

Seuranta toimii näin, jos samanaikainen seuranta ei ole käytössä:

1. Asiakas klikkaa mainostasi.
  2. Google Adsin klikkausseuranta latautuu.
  3. Seuranta-URL-osoite latautuu.
  4. Mahdolliset muut seuranta-URL-osoitteet ladataan.
  5. Asiakas näkee laskeutumissivusi.