Sådan administrerer du fakturering efter lukning af din Google Ads-konto

I denne artikel kan du læse om, hvad der sker med eventuelle resterende penge eller saldi, når du har lukket din Google Ads-konto. Du kan også få flere oplysninger om lukning af din konto og adgang til din lukkede konto.

Sådan modtager du din refusion

Hvis der stadig står penge på din konto, refunderer vi beløbet til dig, når du har lukket kontoen. Vi refunderer ikke beløb, der hidrører fra kampagnetilbud.

Hvis du betaler med betalingskort eller via bankkonto (direkte debitering)

Vi refunderer til det betalingskort eller den bankkonto, du har brugt til at betale med. Der kan være op til fire ugers behandlingstid, før refusionen til dit betalingskort eller din bankkonto er gennemført.

Hvis du betaler via pengeoverførsel

Vi skal bruge dine bankkontooplysninger for at kunne behandle din refusion. Følg vejledningen på din konto, og send os oplysningerne. Vi behandler refusionen inden for fire uger, når vi har modtaget dine oplysninger.

Sådan tjekker du din kontosaldo efter lukning

Bemærk! Nedenstående vejledning er en del af den nydesignede Google Ads-brugeroplevelse. Hvis du vil bruge det forrige design, skal du klikke på ikonet "Udseende" og vælge Brug det forrige design. Hvis du bruger den forrige version af Google Ads, kan du gennemgå oplysningerne på oversigtskortet eller bruge søgefeltet i det øverste navigationspanel i Google Ads for at finde den side, du søger efter.

Selv efter at du har lukket din konto, har du mulighed for at logge ind på Google Ads og kontrollere, om du har ubetalte annonceringsomkostninger:

1. På din Google Ads-konto skal du klikke på ikonet Fakturering  Faktureringsikon.
  2. Klik på Faktureringsaktivitet.
  3. Du vil se en af følgende:
    • Hvis du har brugt automatiske betalinger på din konto, er dine ubetalte annonceringsomkostninger det beløb, der vises under Din saldo.
    • Hvis du har brugt månedlig fakturering på din konto, er dine ubetalte annonceringsomkostninger det beløb, der vises under Forfaldent beløb.
    • Hvis du har brugt manuelle betalinger på din konto, er der ingen ubetalte saldi. Hvis der er penge på din konto som følge af en forudbetaling, refunderes beløbet via det betalingskort eller den bankkonto, der er blevet brugt til kontoen. Hvis du har betalt via pengeoverførsel, skal du angive dine bankkontooplysninger, så tilbagebetalingen kan behandles.
  4. Klik på Transaktioner i menuen til venstre, og find linjeposter med navnet "Kampagneaktivitet" efter den dato, hvor visningen af dine annoncer ophørte, for at kontrollere, at der ikke er påløbet yderligere omkostninger på din konto, efter at visningen af dine annoncer ophørte.

Sådan betaler du for kontosaldi efter lukning

Hvis du har en kontosaldo til betaling, debiterer vi automatisk i overensstemmelse med din primære betalingsmetode i løbet af de næste 31 dage. Den endelige automatiske debitering omfatter omkostninger, som dine annoncer har genereret før lukningen, og som du ikke er blevet faktureret for endnu.