Gestionar la facturació un cop cancel·lat el compte de Google Ads

En aquest article s'explica què passa amb els fons o el saldo que quedin al compte de Google Ads després d'haver-lo cancel·lat. També podeu obtenir més informació sobre com podeu cancel·lar el compte o accedir al compte cancel·lat.

Com es farà efectiu el reembossament

Si us queden fons al compte, us els reembossarem quan hàgiu cancel·lat el compte. No es reembossa l'import de les ofertes promocionals.

Si pagueu amb targeta de crèdit o mitjançant un compte bancari (domiciliació bancària)

Farem un reembossament a la targeta de crèdit o al compte bancari que hàgiu utilitzat per fer els pagaments. Aquest reembossament pot tardar fins a quatre setmanes a processar-se.

Si pagueu mitjançant transferència de fons

Per processar el reembossament, necessitem les dades del vostre compte bancari. Per enviar-nos-les, seguiu les instruccions que trobareu al compte. El reembossament es farà efectiu en un termini de quatre setmanes des del moment en què rebem la vostra informació.

Consultar el saldo d'un compte un cop cancel·lat

Nota: les instruccions de més avall formen part del disseny nou de l'experiència d'usuari de Google Ads. Per utilitzar el disseny anterior, feu clic a la icona "Aparença" i seleccioneu Utilitzeu el disseny anterior. Si feu servir la versió anterior de Google Ads, reviseu el Mapa de referència ràpida o bé feu servir la barra de cerca del tauler de navegació superior de Google Ads per trobar la pàgina que esteu cercant.

Encara que hàgiu cancel·lat el compte, podreu continuar accedint a Google Ads per comprovar si teniu algun cost publicitari pendent de pagament:

1. Al compte de Google Ads, feu clic a la icona Facturació Icona de facturació.
  2. Feu clic a Activitat de facturació.
  3. Us trobareu amb un dels casos següents:
    • Si el compte fa servir els pagaments automàtics, l'import dels costos publicitaris pendents de pagament es mostra al camp El vostre saldo.
    • Si havíeu configurat el compte amb l'opció de facturació mensual, l'import dels costos publicitaris pendents de pagament es mostra al camp Import pendent.
    • Si havíeu configurat el compte amb l'opció de pagaments manuals, no tindreu cap saldo pendent de pagament. Qualsevol fons que us quedi al compte derivat d'un prepagament es reembossarà a la targeta de crèdit o al compte bancari que havíeu utilitzat anteriorment per al compte. Si pagàveu amb transferències de fons, caldrà que ens proporcioneu les dades del compte bancari per processar el reembossament.
  4. Per verificar que no s'hagi acumulat cap càrrec addicional al compte un cop aturada la publicació dels anuncis, feu clic a l'opció Transaccions del menú de l'esquerra i assegureu-vos que no hi hagi cap línia de comanda "Activitat de la campanya" posterior a la data en què els anuncis s'hagin deixat de publicar.

Pagar el saldo d'un compte un cop cancel·lat

Si teniu saldo de compte pendent, us el cobrarem automàticament mitjançant la vostra forma de pagament principal en un termini de 31 dies. El càrrec automàtic final inclourà els costos que hagin acumulat els anuncis abans de la cancel·lació i que encara no us hàgim facturat.