Endre innstillingene for e-postvarsler

Du mottar e-postvarsler når vi har viktig informasjon om Google Ads-kontoen din. Du kan også velge å motta andre typer varsler via e-post.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du endrer innstillingene dine for e-postvarsler. Hvis du vil vite mer først, kan du også lese artikkelen Om e-postvarsler.

Veiledning

Nå administrerer de fleste av brukerne kontoen sin i den nye utgaven av Google Ads. Hvis du fremdeles bruker den forrige utgaven av AdWords, velger du Forrige nedenfor. Finn ut mer

Slik endrer du innstillingene for e-postvarsler:

1. Logg på AdWords-kontoen din på https://adwords.google.no.
  2. Klikk på tannhjulikonet og velg Kontoinnstillinger.
  3. Velg Innstillinger for varsler i sidenavigeringspanelet.
  4. Du får se en tabell med alle de forskjellige typene e-postvarsler du kan motta. Varslingsinnstillingene dine finner du i «E-post»-kolonnen. Hvis du vil endre innstillingen for en bestemt type e-postvarsel, klikker du på «E-post»-kolonnen for å se en rullegardinmeny med innstillingsalternativer. Notification settings