Endre innstillingene for e-postvarsler

Du mottar e-postvarsler når vi har viktig informasjon om Google Ads-kontoen din. Du kan også velge å motta andre typer varsler via e-post.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du endrer innstillingene dine for e-postvarsler. Hvis du vil vite mer først, kan du også lese artikkelen Om e-postvarsler.

Veiledning

1. Logg på Google Ads-kontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [ikon] øverst til høyre i kontoen din.
  3. Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på Varsler øverst for å komme til Varsler-siden.
  5. I «Varslingsemner»-kolonnen ser du de ulike typene e-postvarsler. I «E-postinnstillinger»-kolonnen velger du e-postinnstillingen du foretrekker for hver type.

Vær oppmerksom på følgende

• For varsler om «Kampanjevedlikehold» og «Varsler for ikke-godkjente annonser og brudd på retningslinjene»:
    • Hvis du er den eneste brukeren av en Google Ads-konto, må du velge å motta enten alle meldinger eller bare viktige varsler.
    • Hvis det er flere brukere i Google Ads-kontoen, må minst én bruker velge å motta alle varsler eller bare viktige varsler.
  • Faktureringsvarsler kan endres ved å redigere betalingskontakter.