Uw voorkeuren voor e-mailmeldingen wijzigen

U ontvangt e-mailmeldingen wanneer er kritieke informatie over uw Google Ads-account is. U kunt er ook voor kiezen andere soorten meldingen per e-mail te ontvangen.

In dit artikel leest u hoe u uw voorkeuren voor e-mailmeldingen kunt bewerken. Als u meer achtergrondinformatie wilt hebben, kunt u ook Over e-mailmeldingen lezen.

Instructies

De meeste gebruikers kunnen nu uitsluitend hun accounts beheren met het nieuwe, verbeterde Google Ads. Als u nog steeds de vorige AdWords-versie gebruikt, kiest u hieronder VorigeMeer informatie

Ga als volgt te werk om uw voorkeuren voor e-mailmeldingen te wijzigen:

1. Log in op uw AdWords-account via https://adwords.google.nl.
  2. Klik op het tandwielpictogram en kies Accountinstellingen.
  3. Selecteer Instellingen voor meldingen in de navigatiebalk aan de zijkant.
  4. U ziet nu een tabel met de verschillende typen e-mailmeldingen die u kunt ontvangen. Uw voorkeuren voor meldingen worden weergegeven in de kolom 'E-mail'. Als u de instelling voor een bepaald type e-mailmelding wilt wijzigen, klikt u in de kolom 'E-mail' om het dropdownmenu met instellingsopties weer te geven. Notification settings