Uw voorkeuren voor e-mailmeldingen wijzigen

U ontvangt e-mailmeldingen wanneer er kritieke informatie over uw Google Ads-account is. U kunt er ook voor kiezen andere soorten meldingen per e-mail te ontvangen.

In dit artikel leest u hoe u uw voorkeuren voor e-mailmeldingen kunt bewerken. Als u meer achtergrondinformatie wilt hebben, kunt u ook Over e-mailmeldingen lezen.

Instructies

1. Log in op uw Google Ads-account.
  2. Klik rechtsboven in uw account op het gereedschapspictogram Google Ads | Moersleutel [icoon].
  3. Klik onder 'Instellen' op Voorkeuren.
  4. Klik bovenaan op Meldingen om naar de pagina Meldingen te gaan.
  5. De kolom 'Meldingsonderwerpen' geeft de verschillende typen e-mailmeldingen weer. Selecteer in de kolom E-mailinstellingen de gewenste e-mailinstelling voor elk type.

Aandachtspunt

• Voor 'Meldingen over campagneonderhoud' en 'Meldingen over afgekeurde advertenties en beleidsmeldingen':
    • Als u de enige gebruiker bent van een Google Ads-account, moet u kiezen of u alle meldingen ontvangt of alleen kritieke meldingen.
    • Als het Google Ads-account meerdere gebruikers heeft, moet ten minste één gebruiker ervoor kiezen om alle of alleen kritieke meldingen te ontvangen.
  • Factureringsmeldingen kunnen worden gewijzigd door betalingscontacten te wijzigen.