Rediger dine præferencer mht. underretning via mail

Du modtager underretninger via mail, når der er vigtige oplysninger om din Google Ads-konto. Du kan også vælge at modtage andre typer underretninger via mail.

I denne artikel kan du læse om, hvordan du redigerer dine præferencer mht. underretning via mail. Du kan også læse Om underretninger via mail for at få flere baggrundsoplysninger.

Vejledning

De fleste brugere administrerer nu deres konti via den nye Google Ads-oplevelse. Hvis du stadig bruger den forrige AdWords-oplevelse, skal du vælge Forrige nedenfor. Få flere oplysninger

Sådan ændrer du dine præferencer mht. underretning via mail:

1. Log ind på din AdWords-konto på https://adwords.google.dk.
  2. Klik på tandhjulsikonet (), og vælg Kontoindstillinger.
  3. Vælg Indstillinger for underretninger i navigationspanelet i siden.
  4. Der vises en tabel over de forskellige typer underretninger, du kan modtage via mail. Du kan se dine præferencer mht. underretninger i kolonnen "Mail". Hvis du vil ændre indstilling for en bestemt type underretning via mail, skal du klikke i kolonnen "Mail" for at få vist en rullemenu med de forskellige indstillingsmuligheder. Notification settings