Canviar les preferències de les notificacions per correu electrònic

Rebreu notificacions per correu electrònic quan hi hagi informació important sobre el compte de Google Ads. També podeu rebre altres tipus de notificacions per correu electrònic.

En aquest article s'explica com modificar les preferències de les notificacions per correu electrònic. Per obtenir més informació, també podeu llegir l'article Sobre les notificacions per correu electrònic.

Instruccions

1. Inicieu la sessió al compte de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Preferències.
  4. Feu clic a Notificacions a la part superior per anar a la pàgina Notificacions.
  5. La columna "Temes de notificació" mostra els diferents tipus de notificacions per correu electrònic. A la columna "Configuració del correu electrònic", seleccioneu la vostra configuració preferida per a cada tipus.

Recordatori

• Pel que fa a les notificacions "Alertes de manteniment de la campanya" i "Alertes sobre anuncis rebutjats i polítiques", tingueu en compte el següent:
    • Si sou l'únic usuari d'un compte de Google Ads, heu d'escollir si voleu rebre totes les notificacions o només les més importants.
    • Si hi ha diversos usuaris al compte de Google Ads, almenys un d'ells ha d'escollir si vol rebre totes les notificacions o només les més importants.
  • Les alertes de facturació es poden canviar modificant els contactes de pagaments.