Managerkontoer (MCC): om kontogrenser for managerkontoer

I denne artikkelen finner du informasjon om maksgrensene for antall kontoer i managerkontoer (MCC). Hvis du vil vite mer om andre maksgrenser, for eksempel maksimalt antall søkeord du kan ha, kan du lese artikkelen om begrensninger i Google Ads-kontoer.

Slik fungerer det

Alle managerkontoer kan knyttes sammen med maksimalt 85 000 underordnede kontoer, og disse kan ikke være managerkontoer. Det maksimale antallet omfatter aktive og inaktive/avsluttede kontoer. Grensen for antallet aktive kontoer i managerkontoen avgjøres av følgende faktorer:

• Det samlede månedlige forbruket for alle kundekontoene dine i løpet av de siste 12 månedene.
  • Det høyeste totale månedlige forbruket fra disse 12 månedene avgjør det maksimale antallet aktive kontoer managerkontoen kan knyttes sammen med.
  • Avsluttede kontoer regnes ikke med i grensen for antall aktive kontoer.
  • Den øvre grensen på 85 000 kontoer (inkludert inaktive kontoer) gjelder fortsatt.
Det høyeste beløpet kontoene har brukt totalt i løpet av en måned, de siste 12 månedene Den øvre kontogrensen (aktive ikke-managerkontoer) Maksgrense for antall kontoer (alle ikke-managerkontoer)
Mindre enn 10 000 USD 50 85 000

10 000 USD til mindre enn 500 000 USD

2500 85 000
Mer enn 500 000 USD Ikke aktuelt 85 000

Ved hjelp av en regelmessig gjennomgang kan vi sikre at det mest oppdaterte totalforbruket for kontoene dine blir tatt med i beregningen.

Merk:

• Grensen beregnes og tas i bruk bare på det øverste nivået for managerkontoer (managerkontoer som ikke har noen overordnet managerkonto over seg).
  • Alle kontoer (aktive og inaktive) under den øverste managerkontoen regnes med i grensen for antall kontoer.
  • Vær oppmerksom på at hvis maksgrensen din for antall kontoer reduseres på noe tidspunkt, men antallet kontoer du har, overstiger den nye kontogrensen, kan du beholde de ekstra kontoene. Du kan imidlertid ikke tilknytte eller opprette nye kontoer før du har fjernet tilknytningen til eller avsluttet nok kontoer til at du kommer under grensen.

Eksempel

Tenk deg at tidlig i mai var det høyeste totale månedlige forbruket ditt fra de siste 12 månedene på 9000 USD, men at totalforbruket for kontoene dine økte til 10 500 USD i løpet av mai måned.

Dette betyr at neste gang det totale månedlige forbruket for kontoene dine gjennomgås, blir det nyeste forbruket fra mai tatt med i beregningen, slik at maksgrensen for antall kontoer øker fra 50 til 2500.

Du kan også forvente følgende:

• Selv om det månedlige forbruket ditt faller under 10 000 USD i løpet av de neste ukene, reduseres ikke maksgrensen for antall kontoer for managerkontoen din de neste 12 månedene, fordi det høye forbruket fra mai fortsatt tas med i beregningen for de neste 12 månedene.
  • Hvis det totale forbruket for kontoen din kommer opp i minst 10 000 USD når kontoen din blir gjennomgått på nytt, forblir maksgrensen for antall kontoer uendret i ytterligere 12 måneder fra det aktuelle tidspunktet.
  • Hvis det totale månedlige forbruket for kontoen din aldri tilsvarer eller overstiger 10 000 USD etter 12 måneder, reduseres maksgrensen for antall kontoer for managerkontoen din nok en gang til 50. Hvis du imidlertid har lagt til kontoer i løpet av de foregående 12 månedene, slik at du for tiden overskrider grensen, får du lov til å beholde disse kontoene. Du kan imidlertid ikke tilknytte eller opprette nye kontoer før du har fjernet tilknytningen til eller avsluttet det antallet kontoer som kreves for å redusere det samlede antallet kontoer til under den maksimale kontogrensen.

Kontogrenser for nye managerkontoer

Hvis du nylig har begynt å bruke managerkontoen din og ikke har kostnader fra et helt år ennå, bruker vi kostnadsdataene som er tilgjengelige for kontoen din, for å fastslå den maksimale kontogrensen. Hvis du ikke har kostnader i det hele tatt, settes kontogrensen din automatisk til 50.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Innføring i managerkontoer

Annet