Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Over accountlimieten voor manageraccounts

Dit artikel gaat over de limiet voor het maximale aantal accounts voor manageraccounts (Mijn Klantencentrum). Neem Over limieten voor uw Google Ads-account door voor meer informatie over maximumlimieten, zoals het maximale aantal zoekwoorden dat u kunt hebben.

Hoe het werkt

Alle manageraccounts kunnen worden gekoppeld aan maximaal 85.000 niet-manageraccounts. Hieronder vallen zowel actieve als inactieve/geannuleerde accounts. De limiet voor actieve manageraccounts wordt bepaald door de volgende factoren:

• De gecombineerde maandelijkse uitgaven van al uw klantaccounts in de afgelopen 12 maanden.
  • De hoogste totale maandelijkse uitgaven van die 12 maanden bepalen het maximale aantal actieve accounts waaraan uw manageraccount kan worden gekoppeld.
  • Geannuleerde accounts tellen niet mee voor de limiet voor actieve accounts.
  • De maximumlimiet van 85.000 accounts (inclusief inactieve accounts) is nog steeds van toepassing.
De hoogste bedragen die totaal in een maand zijn uitgegeven, gedurende de afgelopen 12 maanden Limiet voor maximum aantal accounts (actieve niet-manageraccounts) Limiet voor maximaal aantal accounts (alle niet-manageraccounts)
Minder dan USD $ 10.000 50 85.000

USD $ 10.000 tot minder dan USD $ 500.000

2500 85.000
Meer dan $ 500.000 USD N.v.t. 85.000

Door regelmatige beoordelingen wordt ervoor gezorgd dat de laatste uitgaventotalen voor uw accounts meetellen.

Goed om te weten:

• De limiet wordt berekend en toegepast op het hoogste manageraccountniveau (manageraccounts die geen directe manager erboven hebben).
  • Alle accounts (actief en inactief) onder het hoogste manageraccount tellen mee voor de accountlimiet.
  • Let op: Als uw maximale accountlimiet op enig moment daalt en het aantal accounts dat u heeft daardoor de nieuwe accountlimiet overschrijdt, kunt u die extra accounts behouden. U kunt echter geen nieuwe accounts koppelen of maken totdat u voldoende accounts annuleert of de koppelingen ervan verwijdert om u onder uw limiet te brengen.

Voorbeeld

Laten we zeggen dat vanaf begin mei de hoogste maandelijkse uitgaven van de afgelopen 12 maanden USD $ 9000 waren. Maar in de maand mei zijn de totale uitgaven van uw account naar USD $ 10.500 gestegen.

Dit betekent dat bij een volgende beoordeling van de totale maandelijkse uitgaven van uw accounts de recentste uitgaven van mei worden meegeteld en dat uw limiet voor het maximale aantal accounts stijgt van 50 naar 2500.

U kunt ook het volgende verwachten:

• Zelfs als uw maandelijkse uitgaven de komende weken minder dan USD $ 10.000 zijn, wordt de limiet voor het maximale aantal accounts voor uw manageraccount in elk geval de komende 12 maanden niet verlaagd, omdat die hoge uitgaven in mei de komende 12 maanden nog steeds worden meegeteld.
  • Als de totale maandelijkse uitgaven van uw accounts op het moment dat uw account opnieuw wordt beoordeeld ten minste USD $ 10.000 bereiken, blijft uw limiet voor het maximale aantal accounts hetzelfde voor nog eens 12 maanden vanaf dat moment.
  • Als de totale maandelijkse uitgaven van uw accounts na 12 maanden niet gelijk zijn aan of meer zijn dat USD $ 10.000, wordt de limiet voor het maximale aantal accounts voor uw manageraccount weer verlaagd naar 50. Als u gedurende de afgelopen 12 maanden echter accounts heeft toegevoegd en u momenteel de limiet overschrijdt, kunt u die accounts behouden. U kunt in dat geval alleen geen nieuwe accounts linken of maken totdat u de link van voldoende accounts heeft verwijderd of voldoende accounts heeft geannuleerd om weer onder de limiet te komen.

Accountlimieten voor nieuwe manageraccounts

Als u onlangs bent begonnen met het gebruik van uw manageraccount en korter dan 12 maanden heeft uitgegeven, worden de uitgavengegevens die momenteel voor uw account beschikbaar zijn, gebruikt om uw maximale accountlimiet te bepalen. Als u helemaal geen uitgaven heeft, wordt uw accountlimiet automatisch ingesteld op 50.

Gerelateerde links

Onderwerpenpagina manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Een inleiding tot manageraccounts

Anders