Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus): Hallinnoijan tilien linkitettyjen tilien enimmäismäärät

Tässä artikkelissa kerrotaan hallinnoijan tileihin (Oma asiakaskeskus) linkitettyjen tilien enimmäismääristä. Jos haluat lisätietoa esimerkiksi avainsanojen enimmäismäärästä, tutustu Google Ads ‐tileihin liittyviin rajoituksiin.

Näin se toimii

Kaikkiin hallinnoijan tileihin voidaan linkittää enintään 85 000 muuta kuin hallinnoijan tiliä. Tämä luku kattaa sekä aktiiviset että ei-aktiiviset/peruutetut tilit. Linkitettyjen aktiivisten tilien enimmäismäärään vaikuttavat alla olevat tekijät.

• Kaikilla asiakastileillä käytetty kuukausittainen kokonaissumma 12 viime kuukauden aikana.
  • Näiden 12 kuukauden aikana tileillä käytetty kuukausittainen kokonaissumma määrittää hallinnoijan tiliisi linkitettyjen aktiivisten tilien enimmäismäärän.
  • Peruutetut tilit eivät vaikuta aktiivisten tilien enimmäismäärään.
  • 85 000 tilin enimmäismäärä koskee kuitenkin myös peruutettuja ja ei-aktiivisia tilejä.
Suurin tileillä käytetty kuukausittainen kokonaissumma 12 viime kuukauden aikana. Linkitettyjen tilien enimmäismäärä (aktiiviset muut kuin hallinnoijan tilit) Linkitettyjen tilien enimmäismäärä (kaikki muut kuin hallinnoijan tilit)
Alle 10 000 $ 50 85 000

10 000–500 000 $

2 500 85 000
Yli 500 000 $ 85 000

Säännöllisillä tarkistuksilla pyrimme varmistamaan, että tiliesi viimeisimmät kokonaiskulutukset otetaan huomioon enimmäismääriä määritettäessä.

Hyvä muistaa:

• Enimmäismäärä lasketaan ja otetaan käyttöön ylimmällä hallinnoijan tilin tasolla (hallinnoijan tileillä, joiden yläpuolella ei ole suoraa hallinnoijaa).
  • Kaikki ylimmän hallinnoijan tilin alaiset tilit (aktiiviset ja ei-aktiiviset) lasketaan mukaan linkitettyjen tilien enimmäismäärään.
  • Huomaa, että mikäli linkitettyjen tiliesi enimmäismäärä jossakin vaiheessa laskee ja hallinnoimiesi tilien määrä ylittää tilien uuden enimmäismäärän, saat pitää ylimääräiset tilit. Et kuitenkaan voi linkittää tai luoda uusia tilejä, ennen kuin poistat linkityksiä tai peruutat tilejä siten, että tiliesi määrä on jälleen rajoituksen mukainen.

Esimerkki

Oletetaan, että toukokuun alussa tiliesi suurin kuukausittainen käyttösumma 12 viime kuukauden ajalta on ollut 9 000 $. Toukokuun aikana kyseinen summa kuitenkin kasvaa 10 500 $:iin.

Tämä tarkoittaa sitä, että kun tiliesi kuukausittaiset käyttösummat seuraavan kerran tarkistetaan, myös viimeisin eli toukokuun käyttösumma otetaan huomioon, jolloin linkitettyjen tilien enimmäismäärä nousee 50:stä 2 500:aan.

Voit myös varautua seuraaviin asioihin:

• Vaikka kuukausittainen käyttösumma laskisi tulevina viikkoina alle 10 000 $:iin, hallinnoijan tiliisi linkitettyjen tilien enimmäismäärä ei laske ainakaan seuraavaan 12 kuukauteen. Toukokuussa mitattu suuri käyttösumma otetaan huomioon seuraavan 12 kuukauden ajan.
  • Jos tileillä käytetty kuukausittainen kokonaissumma on vähintään 10 000 $ tilisi seuraavaan tarkistukseen mennessä, linkitettyjen tilien enimmäismäärä pysyy samana 12 kuukautta kyseisestä ajankohdasta.
  • Jos tileillä käytetty kuukausittainen kokonaissumma ei yllä kertaakaan 10 000 $:iin seuraavan 12 kuukauden aikana, hallinnoijan tilisi linkitettyjen tilien enimmäismäärä laskee takaisin 50:een. Jos olet kuitenkin lisännyt tilejä 12 viime kuukauden aikana ja sinulla on nyt liikaa tilejä suhteessa tiliesi enimmäismäärään, saat pitää ylimääräiset tilit. Et kuitenkaan voi linkittää tai luoda uusia tilejä, ennen kuin poistat linkityksiä tai peruutat tilejä siten, että tiliesi määrä on jälleen rajoituksen mukainen.

Uusien hallinnoijan tilien linkitettyjen tilien enimmäismäärät

Jos olet hiljattain aloittanut hallinnoijan tilin käytön eikä sinulla vielä ole kulutusta 12 kuukauden ajalta, linkitettyjen tilien enimmäismäärä määritetään minkä tahansa saatavilla olevan, tilisi kulutusta kuvaavan datan perusteella. Jos tileilläsi ei vielä ole käytetty lainkaan rahaa, linkitettyjen tilien enimmäismääräksi asetetaan automaattisesti 50.

Aiheeseen liittyviä linkkejä

Hallinnoijan tilit (Oma asiakaskeskus)

Perustietoa hallinnoijan tileistä

Muut