Managerkonti (MCC): Om kontogrænser for managerkonti

I denne artikel kan du læse om maksimumgrænser for antal konti for managerkonti (MCC). Du kan få flere oplysninger om maksimumgrænserne inden for områder som det maksimale antal søgeord, du kan have, i Om begrænsninger på din Google Ads-konto.

Sådan fungerer det

Alle managerkonti kan linkes til maksimalt 85.000 ikke-managerkonti, herunder både aktive og inaktive/annullerede konti. Din managerkontogrænse for aktive konti afgøres af følgende faktorer:

• Det samlede månedlige forbrug for alle dine kundekonti i løbet af de seneste 12 måneder.
  • Det højeste samlede månedlige forbrug fra de 12 måneder afgør det maksimale antal aktive konti, din managerkonto kan knyttes til.
  • Lukkede konti tæller ikke med i forhold til grænsen for aktive konti.
  • Maksimumgrænsen på 85.000 konti (inklusive inaktive konti) er stadig gældende.
Det højeste beløb, som kontiene tilsammen brugte på en måned, i løbet af de seneste 12 måneder Maksimumgrænse for antal konti (aktive ikke-managerkonti) Maksimumgrænse for antal konti (alle ikke-managerkonti)
Mindre end 10.000 USD 50 85.000

10.000 USD til mindre end 500.000 USD

2.500 85.000
Mere end 500.000 USD Ikke tilgængelig 85.000

Den regelmæssige gennemgang sikrer, at der tages højde for de seneste data for samlet forbrug for dine konti.

Husk!

• Grænsen beregnes og anvendes på øverste managerkontoniveau (managerkonti, der ikke har en direkte manager over sig).
  • Alle konti (aktive og inaktive) under den højeste managerkonto tæller med i kontogrænsen.
  • Bemærk! Hvis din maksimumgrænse for antal konti på noget tidspunkt falder, men det antal konti, du har på det pågældende tidspunkt, overstiger den nye maksimumgrænse for antal konti, vil du kunne beholde de ekstra konti. Du vil bare ikke kunne tilknytte eller oprette nye konti, før du fjerner tilknytningen af eller lukker nok konti til, at du kommer under grænsen.

Eksempel

Lad os sige, at dit højeste samlede månedlige forbrug i de seneste 12 måneder er 9.000 USD ved en opgørelse i starten af maj. I løbet af maj måned stiger det samlede forbrug for dine konti imidlertid til 10.500 USD.

Det betyder, at der tages højde for det seneste forbrug fra maj, når dine kontis samlede månedlige forbrug i de seneste 12 måneder bliver gennemgået næste gang, og det medfører altså, at maksimumgrænsen for antal konti øges fra 50 til 2.500.

Du kan desuden forvente følgende:

• Selvom dit månedlige forbrug falder til under 10.000 USD i de følgende uger, reduceres din managerkontos maksimumgrænse for antal konti ikke i en periode på mindst 12 måneder, da det høje forbrug fra maj stadig tages i betragtning i de næste 12 måneder.
  • Hvis dine kontis samlede månedlige forbrug er nået op på mindst 10.000 USD, næste gang din managerkonto bliver gennemgået, forbliver din maksimumgrænse for antal konti uændret i yderligere 12 måneder regnet fra dette tidspunkt.
  • Hvis dine kontis samlede månedlige forbrug efter 12 måneder ikke er nået op på mindst 10.000 USD, reduceres din managerkontos maksimumgrænse for antal konti til 50 igen. Hvis du har tilføjet konti i de foregående 12 måneder, så du i øjeblikket overskrider denne grænse, har du dog lov til at beholde disse konti. Du kan dog ikke tilknytte eller oprette nye konti, før du fjerner tilknytningen fra eller annullerer et tilstrækkeligt antal konti til at bringe dig under din grænse igen.

Maksimumgrænse for antal konti for nye managerkonti

Hvis du først for nylig er begyndt at bruge din managerkonto og ikke har 12 måneders forbrug endnu, vil de forbrugsdata, der på nuværende tidspunkt er til rådighed for din konto, blive brugt til at fastsætte din maksimumgrænse for antal konti. Hvis du slet ikke har haft noget forbrug, fastsættes din maksimumgrænse for antal konti automatisk til 50.

Relaterede links

Siden om emnet Managerkonti (MCC)

Introduktion til managerkonti

Andet