Comptes de gestor (MCC): sobre els límits de comptes per als comptes de gestor

Aquest article tracta dels límits màxims de comptes per als comptes de gestor (MCC). Per obtenir més informació sobre els límits màxims en algunes àrees, com ara el nombre màxim de paraules clau que podeu utilitzar, consulteu l'article Sobre els límits del compte de Google Ads.

Com funciona

Tots els comptes de gestor es poden enllaçar a un màxim de 85.000 comptes que no siguin de gestor (incloent-hi tant els comptes actius com els inactius o cancel·lats). El límit de comptes de gestor per als comptes actius es determina en funció dels factors següents:

• La despera mensual combinada de tots els comptes de client durant els 12 darrers mesos.
  • La despesa mensual total més alta d'aquests 12 mesos determina el nombre màxim de comptes actius als quals es pot enllaçar el compte de gestor.
  • Els comptes cancel·lats no es comptabilitzen per al límit de comptes actius.
  • S'hi continua aplicant el límit màxim de 85.000 comptes (incloent-hi els inactius).
Despesa mensual total més alta dels comptes en un mes (dels 12 darrers mesos) Límit màxim de comptes (comptes actius que no són de gestor) Límit màxim de comptes (tots els comptes que no són de gestor)
Menys de 10.000 USD 50 85.000

De 10.000 USD a menys de 500.000 USD

2.500 85.000
Més de 500.000 USD N/A 85.000

Es fan revisions freqüents per comprovar que es tenen en compte els totals de despesa més recents dels comptes.

Informació important:

• El límit es calcula i s'aplica al nivell de compte de gestor principal (els comptes de gestor que no tenen un gestor directe per sobre d'aquest nivell).
  • Tots els comptes (actius i inactius) del compte de gestor més superior es compatibilitzen per al límit de comptes.
  • Tingueu present que si en un moment determinat el límit màxim de comptes disminueix però el nombre de comptes que teniu supera el límit nou, podreu conservar aquests comptes addicionals. El que no podreu fer és enllaçar-ne ni crear-ne de nous fins que no desenllaceu o cancel·leu prou comptes per reduir-ne el nombre per sota del límit.

Exemple

Suposem que a principis de maig la despesa mensual total més alta dels 12 darrers mesos era de 9.000 USD, però durant el mes de maig la despesa total ha pujat fins a 10.500 USD.

Això significa que quan es torni a revisar la despesa mensual total dels vostres comptes, es tindrà en compte la despesa més recent (la del maig) i el límit màxim de comptes passarà de 50 a 2.500.

També poden produir-se els fets següents:

• Fins i tot si la despesa mensual cau per sota de 10.000 USD durant les pròximes setmanes, el límit màxim de comptes del compte de gestor no disminuirà com a mínim durant els 12 propers mesos, perquè la despesa elevada del maig es continuarà tenint en compte per a aquest període.
  • Si la despesa mensual total dels comptes arriba almenys a 10.000 USD abans que es torni a revisar el compte, el límit màxim de comptes es mantindrà igual durant 12 mesos més a partir d'aquesta data.
  • Si al cap de 12 mesos la despesa mensual total dels comptes no arriba en cap cas a 10.000 USD, el límit màxim de comptes del compte de gestor tornarà a baixar a 50. Tanmateix, si en els 12 mesos previs heu afegit comptes i ara supereu el límit nou, aquests els podreu mantenir. En canvi, no podreu enllaçar ni crear comptes nous fins que no hàgiu desenllaçat o cancel·lat prou comptes per quedar un altre cop per sota del límit.

Límits de comptes per als comptes de gestor nous

Si fa poc que utilitzeu el compte de gestor i encara no acumuleu 12 mesos de despesa, es faran servir les dades de despesa del compte actualment disponibles per determinar el límit màxim de comptes. Si no hi ha cap despesa, el límit es fixa automàticament en 50.

Enllaços relacionats

Pàgina sobre el tema Comptes de gestor (MCC)

Introducció als comptes de gestor

Altres