Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Accounts verplaatsen binnen uw Mijn Klantencentrum-hiërarchie

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een rechtstreeks gekoppeld klantaccount kunt verplaatsen naar een ander submanageraccount binnen de accounthiërarchie.

Hoe het werkt

U kunt eenvoudig accounts verplaatsen binnen uw hiërarchie.

Managers voor uw accounts wijzigen

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik in het paginamenu aan de linkerkant op Instellingen.
  3. Klik in het uitgevouwen menu op Subaccountinstellingen.
  4. Vink het vakje aan naast de accounts waarvoor u managers wilt wijzigen.
  5. Klik op Bewerken en selecteer Beheerder wijzigen in het dropdownmenu.
  6. Selecteer een nieuwe manager voor het account. U kunt ook bovenaan naar een nieuwe manager zoeken.

Accounts en manageraccounts die u beheert met 'alleen API'-toegang, kunnen niet op deze manier naar een nieuw manageraccount worden verplaatst. Als u een dergelijk account wilt verplaatsen, neemt u contact met ons op en wij helpen u dan verder.

Hoe van manageraccount wisselen de facturering beïnvloedt

Belangrijk: Als een Google Ads-account met maandelijkse facturering wordt ontkoppeld van de betalende manager, wordt de advertentieweergave meteen stopgezet.

Als u een Google Ads-account wilt ontkoppelen van de betalende manager, kiest u een nieuw betalend manageraccount en koppelt u uw Google Ads-account aan instellingen voor facturering die onder dat manageraccount vallen. Hierdoor wordt de weergave van uw advertenties niet onderbroken. U kunt de naam en ID van de betalende manager voor uw Google Ads-account vinden op de pagina Factureringsinstellingen. U kunt de naam en ID van de betalende manager voor al uw gekoppelde Google Ads-accounts ook vinden door de kolom Betalende manager toe te voegen aan de pagina Budgetten van uw manageraccount. Meer informatie over hoe u instellingen voor facturering voor een Google Ads-account kunt beheren vanuit uw manageraccount

Als u van manageraccount wisselt, heeft dit geen invloed op accounts die gebruikmaken van handmatige of automatische betalingen.

Hoe van manageraccount wisselen 'Conversies bijhouden' beïnvloedt

Als u een klantaccount verplaatst dat gebruikmaakt van de tag voor bijhouden van conversies voor meerdere accounts, maar dat account na de verplaatsing nog steeds binnen de accounthiërarchie valt, blijft de tag conversies registreren voor het klantaccount.

Gerelateerde links

Pagina Onderwerp in manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Hiërarchiebeheer