Förvaltarkonton (MCC): Om översiktssidan för förvaltarkonton

I likhet med översiktssidan för enskilda konton är översiktssidan för förvaltarkontot (MCC) den första sidan du ser när du öppnar ditt Google Ads MCC-konto. På översiktssidan får du snabbt överblick över resultatet av dina kundkonton.

Översiktskort på översiktssidan i ditt förvaltarkonto

På översiktssidan hittar du kort som visar en allmän sammanfattning av resultaten under det datumintervall du har valt. Högst upp på sidan finns ett linjediagram som du kan använda för att jämföra det övergripande resultatet i dina konton enligt olika mätvärden. Du kan jämföra upp till fyra mätvärden samtidigt.

Det finns tre ytterligare kort:

• Kortet Konton visar de fem konton som har bäst resultat och de fem konton som har sämst resultat för ett givet mätvärde. När du klickar på ett kontonamn på kortet kan du se detaljerad information om dess underkonton och gå direkt till översiktssidan för det enskilda kontot.
  • Kortet Enheter visar det övergripande kontoresultatet för ett givet mätvärde på olika enheter.
  • Kortet Dag och timme visar det övergripande kontoresultatet för ett givet mätvärde under olika dagar och/eller timmar.

Ändra datumintervallet

Klicka på inställningen för datumintervall högst upp till höger på sidan. Datumintervallet uppdateras för alla kort samtidigt. Du kan också jämföra två datumintervall.

Ändra vilken typ av mätvärde som visas

Klicka på pilen vid mätvärdet du vill ändra och välj önskat mätvärde.

Kortet Dag och timme visar till exempel klickdata som standard, men om exponeringar är viktigare för dig kan du klicka på nedåtpilen vid Klick och ändra till Exponeringar.

De andra korten påverkas inte när du ändrar mätvärdet på ett kort.

Relaterade länkar

Ämnessida om förvaltarkonton (MCC)

Kontosidor