Managerkontoer (MCC): om Oversikt-siden for managerkontoer

Akkurat som Oversikt-siden i personlige kontoer er Oversikt-siden i managerkontoen (MCC) det første du får se når du åpner MCC-kontoen din for Google Ads. På Oversikt-siden kan du raskt se resultatene for kundekontoene dine.

Sammendragskort på Oversikt-siden i managerkontoen

På Oversikt-siden kan du se kort med sammendrag av resultatene dine for datoperioden du velger. Ut fra linjediagrammet øverst på siden kan du sammenligne de samlede resultatene for kontoene dine målt ved hjelp av ulike beregninger. Du kan sammenligne opptil fire viktige beregninger samtidig.

Her finner du også tre andre kort:

• Kontoer-kortet kan du se de fem kontoene du har fått de beste resultatene med, og de fem kontoene du har fått de dårligste resultatene med, for en gitt beregning. Når du klikker på et kontonavn på dette kortet, kan du se flere detaljer for underkontoer på kortet, og du kan gå til Oversikt-siden for den aktuelle personlige kontoen.
  • Enheter-kortet kan du se de generelle resultatene for kontoene dine for en gitt beregning på ulike enheter.
  • Dag og time-kortet kan du se de generelle resultatene for kontoene dine for en gitt beregning på ulike dager og/eller klokkeslett.

Slik kan du endre datoperioder

Klikk på datovelgeren øverst til høyre på siden. Datoperioden oppdateres for alle kortene samtidig. Du kan også sammenligne to datoperioder.

Slik endrer du hvilke beregningstyper som vises

Klikk på pilen ved siden av beregningen du vil endre, og velg ønsket beregning.

På «Dag og time»-kortet, for eksempel, kan du som standard se klikkdataene dine. Hvis imidlertid visningene er viktigere for deg, kan du klikke på nedoverpilen ved siden av «Klikk» og endre valget til «Visninger».

Når du endrer beregningen på ett kort, endres ikke beregningene på andre kort.

Linker til relatert innhold

Emneside for managerkontoer (MCC)

Kontosider