Comptes de gestor (MCC): sobre la pàgina Visió general dels comptes de gestor

De manera similar a la pàgina Visió general dels comptes individuals, la pàgina Visió general del compte de gestor (MCC) és el primer lloc on arribeu quan obriu l'MCC de Google Ads. La pàgina Visió general us permet fer una revisió ràpida del rendiment dels comptes de client.

Fitxes de resum de la pàgina Visió general del compte de gestor

La pàgina Visió general conté fitxes que mostren un recull general del rendiment en l'interval de dates que trieu. A la part superior de la pàgina, un gràfic de línies permet comparar el rendiment global dels vostres comptes mesurats amb mètriques diferents. Podeu comparar fins a quatre mètriques clau alhora.

També hi ha tres targetes addicionals:

• La targeta Comptes us permet veure els cinc comptes amb millor rendiment i els cinc comptes amb pitjor rendiment per a una mètrica concreta. Quan feu clic al nom d'un compte d'aquesta targeta, podreu desglossar-ne els subcomptes i se us durà a la pàgina Visió general d'aquest compte individual.
  • La targeta Dispositius us permet veure el rendiment global dels vostres comptes per a una mètrica concreta en diferents dispositius.
  • La targeta Dia i hora us permet veure el rendiment global dels vostres comptes per a una mètrica concreta en diferents dies o hores.

Com es pot canviar l'interval de dates

Feu clic al selector d'interval de dates que hi ha a l'extrem superior dret de la pàgina. Un cop modificat, l'interval de dates s'actualitza per a totes les targetes alhora. També podeu comparar dos intervals de dates.

Com es pot canviar el tipus de mètriques que s'hi mostra

Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la mètrica que vulgueu canviar i seleccioneu la vostra mètrica preferida.

Per exemple, la targeta "Dia i hora" mostra de manera predeterminada les dades relatives als clics. Ara bé, si trobeu que són més importants les impressions, feu clic a la fletxa avall que hi ha al costat de "Clics" i canvieu la selecció a "Impressions".

El fet de canviar la mètrica d'una targeta no modificarà les mètriques utilitzades en altres targetes.

Enllaços relacionats

Pàgina sobre el tema Comptes de gestor (MCC)

Pàgines de comptes