Om administrering av e-postvarsler for managerkontoen

Du får e-postvarsler når det kommer viktig informasjon du bør se om managerkontoen din. Du kan imidlertid også velge å motta andre typer varsler via e-post.

I denne artikkelen forklarer vi hvordan du administrerer e-postvarslene du mottar for managerkontoen din, og for kundekontoene dine. Vær oppmerksom på at alle brukere i managerkontoer kan angi egne varslingsinnstillinger.

E-postvarsler for managerkontoer

Du kan velge å motta e-postvarsler når du oppretter managerkontoen din. Du kan imidlertid når som helst endre innstillingene for dette. Du kan velge å motta følgende typer e-post:

• nyhetsbrev
  • markedsundersøkelser fra Google
  • tilpassede hjelpe- og resultatforslag
  • rapporter
  • spesialtilbud

e-postvarsler for kundekontoer

Du kan velge å motta følgende typer e-post om kundekontoene dine:

• varsler om brudd på retningslinjene og annonser som ikke blir godkjent
  • vedlikehold av kampanjer
  • tilpassede hjelpe- og resultatforslag
  • nyhetsbrev

For de to første – «varsler om brudd på retningslinjene og annonser som ikke blir godkjent» og «vedlikehold av kampanjer» – kan du velge å motta alle, bare kritiske eller ingen e-poster. Vær imidlertid oppmerksom på at hvis kundekontoen ikke har andre brukere som mottar kritiske e-postvarsler for kontoen, mottar du automatisk disse kritiske e-postene på vegne av kundekontoen.

For de to siste – «tilpassede hjelpe- og resultatforslag» og «nyhetsbrev» – kan du velge å motta alle eller ingen e-poster.

Slik administrerer du e-postvarsler

Endre hvilke e-postvarsler du mottar om managerkontoen

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [Icon] øverst til høyre i kontoen din.
  3. Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på Varsler (denne kontoen) øverst.
  5. I «Varslingsemner»-kolonnen ser du de ulike typene e-postvarsler. I «E-postinnstillinger»-kolonnen velger du en e-postinnstilling for hver enkelt type.

Endre hvilke e-postvarsler du mottar om administrerte kontoer

1. Logg på Google Ads-managerkontoen din.
  2. Klikk på verktøyikonet Google Ads | verktøy [Icon] øverst til høyre i kontoen din.
  3. Klikk på Innstillinger under «Konfigurasjon».
  4. Klikk på pilen ved siden av «Varsler (denne kontoen)» øverst på siden, og velg Varsler (hele hierarkiet) på rullegardinmenyen. Du ser en tabell som inneholder de administrerte kontoene dine, samt e-postinnstillingene for hver konto.
  5. Gjør et av følgende:
    • Slik endrer du e-postinnstillinger for en enkelt konto: Hold markøren over kontoen du vil endre innstillinger for, klikk på pilen ved siden av innstillingen du vil endre, og velg et alternativ på rullegardinmenyen.
    • Slik endrer du e-postinnstillingene for flere kontoer samtidig:
      1. Merk av ved siden av kontoene du vil endre innstillinger for.
      2. Klikk på Endre øverst i tabellen.
      3. Klikk på e-postvarseltypen du vil endre innstillinger for, og velg et alternativ.