Manageraccounts (Mijn Klantencentrum): Over e-mailmeldingen voor uw manageraccount

U krijgt e-mailmeldingen als er essentiële informatie over uw manageraccount is waarvan u op de hoogte moet zijn. Maar u kunt er ook voor kiezen andere soorten meldingen per e-mail te ontvangen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de e-mailmeldingen voor uw manageraccount en klantaccounts kunt beheren. Iedere gebruiker van een manageraccount kan eigen meldingsvoorkeuren instellen.

E-mailmeldingen voor manageraccounts

U kunt zich aanmelden voor e-mailmeldingen wanneer u het manageraccount maakt, maar u kunt uw voorkeuren op elk gewenst moment wijzigen. U kunt ervoor kiezen de volgende typen e-mails te ontvangen:

• Nieuwsbrieven
  • Google-marktonderzoek
  • Gepersonaliseerde tips en prestatiesuggesties
  • Rapporten
  • Speciale aanbiedingen

E-mailmeldingen voor klantaccounts

U kunt ervoor kiezen de volgende typen e-mails te ontvangen voor uw klantaccounts:

• Meldingen over afgekeurde advertenties en beleidsmeldingen
  • Campagneonderhoud
  • Gepersonaliseerde tips en prestatiesuggesties
  • Nieuwsbrieven

Voor de eerste twee typen, 'Meldingen over afgekeurde advertenties en beleid' en 'Campagneonderhoud', kunt u kiezen voor alle, alleen essentiële of geen e-mails. Als het klantaccount echter geen andere gebruikers heeft die essentiële e-mailmeldingen voor het account ontvangen, ontvangt u deze e-mails automatisch namens het klantaccount.

Voor de laatste twee typen, 'Gepersonaliseerde tips en prestatiesuggesties' en Nieuwsbrieven, kunt u kiezen voor alle of geen e-mails.

E-mailmeldingen beheren

Wijzigen welke e-mailmeldingen u krijgt voor uw manageraccount

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Voorkeuren.
  4. Klik bovenaan op Meldingen (dit account).
  5. De kolom 'Meldingsonderwerpen' geeft de verschillende typen e-mailmeldingen weer. Selecteer in de kolom E-mailinstellingen de gewenste e-mailinstelling voor elk type.

Wijzigen welke e-mailmeldingen u krijgt voor klantaccounts

1. Log in op uw Google Ads-manageraccount.
  2. Klik op de moersleutel Google Ads | Moersleutel [icoon] (Tools en instellingen) rechtsboven in uw account.
  3. Klik onder Instellen op Voorkeuren.
  4. Bovenaan de pagina klikt u op de pijl naast 'Meldingen (dit account)' en selecteert u Meldingen (hele hiërarchie) in het dropdownmenu. Er wordt een tabel met uw klantaccounts getoond, samen met de e-mailinstellingen voor elk account.
  5. Voer een van de volgende acties uit:
    • E-mailvoorkeuren voor één account wijzigen: plaats de muisaanwijzer op het account waarvoor u de voorkeuren wilt wijzigen, klik op de pijl naast de instelling die u wilt wijzigen en maak een keuze in het dropdownmenu.
    • Zo wijzigt u de e-mailvoorkeuren voor meerdere accounts tegelijk:
      1. Vink het vakje aan naast de accounts waarvoor u de voorkeuren wilt wijzigen.
      2. Klik op Bewerken boven aan de tabel.
      3. Klik op het type e-mailmelding waarvoor u de voorkeuren wilt wijzigen en maak een keuze.

Gerelateerde links

Pagina Onderwerp in manageraccounts (Mijn Klantencentrum)

Meldingen