Comptes de gestor (MCC): sobre les notificacions per correu electrònic d'un compte de gestor

Rebreu notificacions per correu electrònic quan hi hagi informació important sobre el compte de gestor, però també podeu rebre altres tipus de notificacions per aquesta via.

En aquest article s'explica com podeu gestionar les notificacions per correu electrònic que rebeu, tant per al compte de gestor com per als comptes de client. Tingueu present que cada usuari d'un compte de gestor pot definir les seves pròpies preferències de notificació.

Notificacions per correu electrònic dels comptes de gestor

Quan creeu un compte de gestor, podeu acceptar rebre notificacions per correu electrònic i modificar les preferències en qualsevol moment. A continuació s'indiquen els tipus de correus que podeu triar rebre:

• Butlletins d'informació
  • Estudis de mercat de Google
  • Ajuda personalitzada i suggeriments de rendiment
  • Informes
  • Ofertes especials

Notificacions per correu electrònic dels comptes de client

A continuació s'indiquen els tipus de correus electrònics relatius als comptes de client que podeu triar rebre:

• Alertes sobre anuncis rebutjats i polítiques
  • Manteniment de les campanyes
  • Ajuda personalitzada i suggeriments de rendiment
  • Butlletins d'informació

Per als dos primers, "Alertes sobre anuncis rebutjats i polítiques" i "Manteniment de les campanyes", podeu triar entre rebre tots els correus electrònics, rebre només els importants o no rebre'n cap. Tanmateix, tingueu present que si el compte de client no té cap altre usuari que rebi les notificacions importants per correu electrònic, les rebreu automàticament en nom del compte de client.

Per als dos últims, "Ajuda personalitzada i suggeriments de rendiment" i "Butlletins d'informació", podeu triar entre rebre tots els correus electrònics o no rebre'n cap.

Com es gestionen les notificacions per correu electrònic

Canviar les notificacions per correu electrònic que rebeu sobre el compte de gestor

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Preferències.
  4. Feu clic a Notificacions (aquest compte) a la part superior.
  5. La columna "Temes de notificació" mostra els diferents tipus de notificacions per correu electrònic. A la columna "Configuració del correu electrònic", seleccioneu la vostra configuració preferida per a cada tipus.

Canviar les notificacions per correu electrònic que rebeu sobre els comptes de client

1. Inicieu la sessió al compte de gestor de Google Ads.
  2. Feu clic a la icona d'eines Google Ads | eines [Icona] ("Eines i configuració") que hi ha a l'extrem superior dret del compte.
  3. A "Configuració", feu clic a Preferències.
  4. A la part superior de la pàgina, feu clic a la fletxa que hi ha al costat de "Notificacions (aquest compte)" i seleccioneu Notificacions (tota la jerarquia) al menú desplegable. Veureu una taula que enumera els vostres comptes de client, juntament amb la configuració de correu electrònic de cadascun dels comptes.
  5. Dueu a terme una d'aquestes accions:
    • Per canviar les preferències de correu electrònic d'un únic compte: col·loqueu el cursor a sobre del compte del qual voleu canviar les preferències, feu clic a la fletxa que hi ha al costat de l'opció de configuració que voleu canviar i trieu una opció del menú desplegable.
    • Per canviar les preferències de correu electrònic de diversos comptes alhora:
      1. Marqueu les caselles corresponents als comptes dels quals vulgueu canviar les preferències.
      2. Feu clic a Edita, a la part superior de la taula.
      3. Feu clic al tipus de notificació per correu electrònic que vulgueu canviar i trieu la vostra preferència.

Enllaços relacionats

Pàgina de tema sobre Comptes de gestor (MCC)

Notificacions